Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5386839x
Příspěvků:
148786

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #47456

Zobrazit vše


| Předmět: RE: Shrnutí.
17.02.22 11:59:56 | #47456
Reakce na příspěvek #47332

Taky si myslím, že tohle je teprve začátek, a Rusko rozhodně neustoupí od svých požadavků, tj. plnění Minských dohod a stažení vlivu NATO od svých hranic. Ukrajinci už zjistili, že ty sliby o začlenění do NATO a EU bylo jenom mlácení prázdné slámy, a že samotné zbraně, které dostávají od amíků a helmy od Němců jim válku s Ruskem nevyhrají, tak už přestali provokovat, ale teď neví kudy kam. Nakonec se budou muset smířit s tím, že jediná cesta jak se vyhnout konfliktu je dát oběma republikám (DLR a LLR) větší autonomii, jinak o ně přijdou úplně. A hranice Ukrajiny se posune zpátky k Dněpru, tak jak to bylo dřív. Ukrajina je prostě jenom umělý slepenec, a pokud se nedokáže vyrovnat s federalizací svého území a poskytnout stejná práva (i úřední povinnosti) všem svým různě mluvícím menšinám včetně Rusů, tak jako to dokázalo Švýcarsko, jak už jsme se o tom bavili, tak se prostě musí smířit s tím, že se časem rozpadne úplně.


 #47332 

| Předmět: RE: RE: Shrnutí.
17.02.22 13:22:43 | #47466 (1)

:-)))
Takže to s tím šaškováním u hranic Ukrajiny zas až taková sranda nebyla :-))))))))
Furt mi nikdo neřekl, jakým právem (výmluvu na "obavy" neberu, ptám se na právo) eRusko dožaduje po suverenní zemi, aby nebyla suverenní??? Vysvětli.
Ukrajinci někde provokovali? Stahovali armádu k hranicím Ruska nebo co? Zase jsi měla živé sny? :-)))))
Ukrajinxi jistě ví, že jim zbraně od USA a NATO válku s Ruskem nutně nevyhrají, ale součsně ví, že už je Rus nedostane zadarmo, jak by ještě donedávna ano (viz Krym, zbytek UA by v tehdejší vojenské situaci dopadl stejně)
Zatím provokují jen proruští teroristé na VUA a Rusko .-))
Ne, nebudou se muset smířit s níčím takovým, jako se nesmíří,a s nimi demokratický právní svět, že by Krym nebyl Ukrajiny .-)))) Tedy rozhodně ne zadarmo, jen proto, že Rus píská.
Teda srovnávat postsovětskou zemi se Švýcarskem, to chce hodně vydatnou duševní snídani :-))))
Stačí se podívat nedávno na Španělsko a Katalánsko .-)))))))

Akorát že Španělé měli výhodu - nesousedí s Rusákem, takže s ejim do jejich vnitřích záležitostí nikdo nemontoval.


1  
 #47456