Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5472955x
Příspěvků:
149392

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #49360

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
26.02.22 00:09:04 | #49360
Reakce na příspěvek #49348

Jako v Rusku, jako na Ukrajině, i západní země mají na tyhle účely (války) řadové armády. Ani za Rusko nebojují všichni lidé, ani za Ukrajinu.
Takže paušalizování, že se bojíme jako celek, neobstojí. Ale,a to tu píši i já celou dobu, vedoucí síly západu se - alespoň atím - bojí Putinovi postavit natvrdo a rozflákat mu hubu. Zůdovdňují to různě, od pravidel v rámci NATO až po škody pro vlastní země, určitě nikdo z nich nechce své mrtvé vojáky. Lépe řečeno tu odpovědnost za ně. Západ je nebezpečně pseudohumanistický.
Já pevně doufám, že tenhle případ už konečně západ postaví zase nohama na zem, že za svobody a právo se prostě holt občas oběť přinést musí.
Aktuálně využijme toho, že se Rusko na Ukrajině jistě nějak vysílí. A pak bych po něm nekompromisně vyjel.


 #49348 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
26.02.22 00:32:12 | #49374 (1)

I v tomhě svém příspěvku máš mezery. Záměrné. Ano,za začáku příspěvku máš pravdu a samozřejmě,ale při déle trvajícím konvenčním konflikut by pak všechny státy museli povolal odvedence. I západ jak by mu začali docházet žáldáci. A jsme u toho. Pak by se ukázalo jak jsou lidi za západě ochotni umírat ve válce. Já ti řeknu jak - vůbec. Tohle je věc krerou si ty vůbec neuvědomuješ,za­tímco Vichr ano. A to že Rusko a Čína mají kde brát když by mu po měsíci konfliktu začali docházet vojáci,tedy by prováděli odvody,západ by neměl kde brát,protože Krakům se umírat nechce,Krakové se chtějí mít dobře,teoereticky žvanit na netu a posílat za sebe druhé.


 #49360