Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5409108x
Příspěvků:
148974

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #81888

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
10.10.22 00:25:50 | #81888
Reakce na příspěvek #81882

Krym je důležitý pro velmoci... a UA vláda ví, že bez Krymu má tahle země pro USA téměř nulovou hodnotu. Vojensko-strategickou hodnotu Krymu není schopna UA sama nikdy zužitkovat, nemá na to dostatečně velkou armádu.

Donbas je průmyslové srdce Ukrajiny. Až padne Oděsa, vypne se i zbytek nervové soustavy. Není jediný důvod útočit dal. Ale to je mnohým těžké až zbytečné vysvětlovat. Proto ta protiofenziva.

A pokud obyčejní ukrajinci dovolí své vládě, aby zničila zemi a obětovala je samé pro těch pár procent šance, že zasáhne NATO, nebo se v Rusku zhroutí vláda (což jsou jediné možnosti jak tenhle konflikt vyhrát, nebo spíše jen dostat do patové situace) pak jsou stejní blázni jako jejich fanoušci od počítače na novinkách.


 #81882 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
10.10.22 09:18:18 | #81913 (1)

To si děláš srandu, že UA nemá pro USA a NATO a západ obecně žádnou hodnotu :-))))))))))))))))) *34258* *34258* *34258* *34258*

jako jeden poloostrůvek a kvůli němu nestačí 1000 km normáního pobřeží? nebo v čem podle tebe, ty vojenský stratégu, spočívá tak hrozný význam krymu? :-)))))
pro rusko ano, to tam má svoji základnu z dob CCCP, ale proč by tu samou nemohlo NATO nebo USA postavit i u mariupolu ap. (v době, kdy ho ještě neovládal rusák). to mi fakt a slušně vysvětli :-)))))

Až padne Oděsa. Smíchy na záda, myslíš? .-))))))))))))) Proto ta protiofenziva? .-)))))))))))) Tak to je kvůli oděse a ne kvůli vyhnání rusáka tak nějak odevšad? .-)))
DODE, DODE .-)))))))

Neřeš ukrjance, dode, oni si o své zemi rozhdnou, třba nakonec tak, jak chceš ty, ale ty se tď neutěšuj, už jsi velká holka :-))) ty řeš spíš rusáka, to je tvoje krtev, že kdyby zmizel z ukrajiny, že bude mír a nikdo nebude umírat. apadlo tě to vůbec někdy? že rusák NEMÁ PRÁVO válčit na ukrajině, NEMÁ DŮVOD a naštstí jak se ukazuje nejspíš ani sílu? že je to prostě válečný zločinec? na čemž to, že mu spolu s pár dalšími fandíš, nic nezměníš?


2  
 #81888