Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5504172x
Příspěvků:
149605

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #84898

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: Jak se to vyvíjí?
04.11.22 17:49:49 | #84898
Reakce na příspěvek #84892

Kvído, jseš si jistý, že žiješ v reálném světě?
Kde jsi objevil, že Zelenskyj nechal střílet na jadernou elektrárnu? A posílat svoje vojáky do bitev, když ještě žádné bitvy nebyly?

Ukrajinský národ byl za posledních sto let dvakrát na hranici svého vyhlazení a teď bys jiím to přál znova? Zelenskyj má snad na vybranou, když Rusové tvrdí, že žádná Ukrajina dávno neexsituje?

Putin dosáhl jen toho, že Ukrajina existuje a to setsakramenstky dobře, mnoho národů jí může závidět. Dovedu si představitm Čecháčky, jak si nasazují žluté čepice při příchodu Číňanů, o kterém mluvívala moje babička, netušita ta žena, že nebezpečí je mnohem blíž.

Budeš tedy porážku Ukrajiny oslavovat jako ta mladá ženština z Británie, která vojáka viděla jen v televizi? Řekl bych že se nedočkáš, věci se určitě změní, ale určovat je nebudou Rusové.


 #84892 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Jak se to vyvíjí?
04.11.22 22:46:37 | #84912 (1)

Odpovím na tvé věty.

  1. Ano, jsem si jistý, že žiji v reálném světě.
  2. Informace od lidí sledujících zprávy zpravodajských služeb NATO. Ukrajinci stříleli na rozvodnu s cílem odpojit vývody zásobující EE směrem na oblasti pod kontrolou separatistů a armády RF.
  3. Bitvy byly a věta je mimo reálný svět.
  4. Ukrajina existuje a mohla existovat netknutá, pokud by nezrušila neutralitu a neusilovala o vstup do NATO.
  5. Věta mimo realitu.
  6. Ukrajina v reálu existuje o 20% menší rozlohou, početně je to cca podobné, kdo ve světě jim to závidí?
  7. Tlachy o babičkách si ušetři.
  8. Nebudu oslavovat porážky nikoho, jenom budu spokojen, že to skončilo.
  9. Zdravotní stav mi opravdu nedává jistotu, že se toho dožiji, ale věci se nepochybně ve válkách mění a Rusko u toho je, zatím vývoj spoluurčuje a v budoucnu Ukrajincům přeji, aby nedošlo k jejich pouhému určování.

 #84898 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Jak se to vyvíjí?
04.11.22 22:56:13 | #84913 (2)

1, *27179*
2, Konkrétní zdroj? Aby to nebylo jako s tím včerejším UA generálem, kdy o tom, alespoň zatím, psal jen "ten, co není z opice" a pak jakýi michal a petr
3, ---
4, Ukrajina byla a je svrchovaný stát a žádnej rusák nemá právo jí diktovat, co smí a co nesmí. Navíc to, že by UA vstoupila do NATO v nejbližších 1000 letech nehrozilo (teď - po 2014 - se to přiblížilo, to, co rusákové podle tebe nechtěli - ale neměli a nemají právo nechtít)
5, ---
6, Kdo jim závidí, že jim rusák ukradl 20 % území a rozjebal dalších 10 %? Žiješ v realitě, že se ptáš na tohle?
7, --- (možná dědečkové by nevadili :-))) )
8, A co ti poražení, také budou spokojeni, že to skončilo, nebo určujícím elementem, kdo má být spokojený, jsi ty, v teple svého pokojíčku?
9, A proto je nutné, aby Rusku bylo zcela znemožněno cokoli "spoluurčovat" (s kým spoluurčuje rusko dnes vývoj?) způsobem, jakým to teď provádí a jiný zjevně neumí, a tím se zabrání i tomu, aby Ukrajincům bylo jen určováno - za to i bojují.


 #84912