Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5505426x
Příspěvků:
149614

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #84982

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Jak se…
05.11.22 12:40:57 | #84982
Reakce na příspěvek #84971

Další demagogie. Koukám, že tobě taková "maličkost", jako časový sled vývoje událostí v úvahách nepřekáží.


 #84971 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Jak…
05.11.22 13:48:13 | #84988 (1)

v reakci na tento a ten další tvůj příspěvek bych si dovolil tě poprosit o sepsání časového sledu vývoje podle tebe, předpokládám, že nemusím připomínat, že je třeba ten sled doložit důkazy, tedy minimálně linky na to, že se něco, a co přeně, stalo ......

pak posoudíme, komu co v úvahách nepřekáží


 #84982 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Jak…
05.11.22 14:12:52 | #84998 (1)

Čeho a jaký časový sled? Že jí někdo vtrhnul do ložnice a ani nezazvonil u dveří je fakt. Že předtím vyhrožoval je taky fakt a zároveň přitom zabral dvorek a chodbu (Krym). Co to mění na podstatě toho skutku? Je to prostě přepadení a při přepadení se jak známo nejlíp jedná s pistolí u spánku, že. Co je pak komu po tom tvém PŘEŽITÍ, přežije útočník a nepřežije oběť, ale to je jedno o čí a jaké a koho PŘEŽITÍ jde, že? Jenom PŘEŽÍT!

Běžte k čertu všichni pacifisti a mírotvorci, přesně na takové čekají predátoři.


1  
 #84982 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
05.11.22 23:52:54 | #85022 (2)

Přepadení to samozřejmě je. Ale cíl asi byl zcela jiný, než tady fabuluješ. Nejspíše šlo o něco velmi významného a tvůj problém je, že v případě RF tě to nezajímá. Pokud podobné kroky provedly USA, máš hned řadu omluv a zdůvodnění. Já se holt snažím pochopit obě strany a nebaštím povšechné neargumentované kecy o Ruském imperialismu a carských manýrech od místních módních politiků.
Pokud jde o přežití, je to zásadní a vždy mi jde o přežití KAŽDÉHO člověka. V tvé versi se vzájemně vraždí - obvykle úplně zbytečně. O tom už psal i Hašek, že?


 #84998 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
06.11.22 00:02:01 | #85023 (3)

Asi jsme tě přecenil .....

"Ale cíl asi byl zcela jiný, než tady fabuluješ. Nejspíše šlo o něco velmi významného a tvůj problém je, že v případě RF tě to nezajímá. Pokud podobné kroky provedly USA, máš hned řadu omluv a zdůvodnění. Já se holt snažím pochopit obě strany a nebaštím povšechné neargumentované kecy o Ruském imperialismu a carských manýrech od místních módních politiků."

Takže ty vůbec netušíš, o co šlo, jen z reakce rusáka dedukuješ, že "o něco velmi významného", i když ve skutečnosti mohlo jít o naprostou malihernost, to mají napoleonci ve zvyku, válčit kvůli každej blbosti, ale ty se to, o čem nevíš, co - snažíš pochopit. A okud by to, co nevíš co, ale chápeš to, udělali USA, tak by honza hned hledal výmluvy.

no jak tohle může napsat člověk s alespoň nějakým nezbytkovým IQ?

Krom toho výmluvy měl jen putler, nikdo jiný.

a zase - obvykle úplně zbytečně. ubezpečuju tě, že teď je to neobvyklé a úplně zbytečně to není. dokonce to není vůbec zbytečně, protože tu ruskou vraždící svini někdo zastavit už musí.

a ty zkus třeba fňukat, až ti nějakej vrah postřílí rodinu, a policie ho začne nahánět, aby se mu dostalo trestu a tobě alespoň nějaké spravedlnosti, ať ho policie nechá, že by při té honičce třeba někdo mohl přijít o život ... ten vrah nebo nedej bože policista i víc. prostě zkus tyhle věci řešit jen za sebe a ne za druhé. a nám už jsi svůj (a)morální postoj k odporu proti vraždícím bestiím sdělil a asi nám to nemusíš opakovat pořád do kola prostřednictvím nových a nových básnických parabol ba až hyperbol.

dej vědět, až budeš vědět, o co něco velmi významného šlo a jaký jiný byl cíl. až to budeš vědět konkrétně a budeš to mít podloženo důkazy. tyhle nanicovaté konstrukce o ničem jsou k hovnu.


 #85022 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
06.11.22 10:30:54 | #85035 (3)

Znovu se musím zeptat, zda žiješ v normálním nebo virtuálním světě? Když napíšeš o důvodu přepadení Ukrajiny, že šlo " Nejspíše šlo o něco velmi významného a tvůj problém je, že v případě RF tě to nezajímá", tak říkáš v mé alegorii s ložnicí zhruba tohle:

Jestliže nekdo někoho přepadne, zapálí barák a vystřílí mu rodinu, tak pro to mohl mít jako důvod něco významného a tvůj (a ostatních) problém je, že tě to nezajímá. Ale vsadím klobouk i boty, že kdyby šlo o tvou vlastní ložnici, budeš volat po pomoci v zájmu PŘEŽITÍ především sebe sama. Takoví jdou obvykle pod kytičky nejdřív. Ergo tvoje PŘEŽITÍ bude pro tebe něco velmi významého (jistě) ale útočníka to nezajímá (také jistě). Tomu říkáš pochopení obou stran? Chucpe, jinak se to označit nedá.

Rusové v minulém století byli v přepadání dost přičinliví, Finsko dvakrát, Korea, Avghanistán, Gruzie, Sýrie, předtím Turecko (Osmanie), Persie, Polsko atd. Prostě jedním slovem mírumilovný národ, který měl k přepadení jako důvod vždycky jen něco velmi významného. Podobně jako Galtieri na Falklandách nebo Saddam Husain v Kuwaitu, také něco velmi významného.

Došel jsem k názoru, že o této moralitě nemá smysl s tebou diskutovat, patrně nikdy nebudeš ochoten uznat imperiální snahy svého oblíbeného národa. Prosím, ale pokud s tím ten národ nepřestane a bude se chovat dál jako za středověku, stihne ho osud jiných podobných, už neexsitujících mocností. Jistěže my u toho už nejspíš nebudeme.

End off Session.


 #85022