Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5455152x
Příspěvků:
149314

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #97964

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
09.03.23 03:43:45 | #97964
Reakce na příspěvek #97955

Já svůj názor napsal,pokud máš argumetny,tak argumentuj,na tvoje nějaké výžblechty bez argumentů ti víš co. Jenom sprostota,arogance a lhaní,to vás přesně charekterizuje. Tohle nemůžete s tímhle přístupem dlouhodě ukočírovat,takže všechno nejlepší. Třeba se pletu,na rozdíl od tebe netvrdím že jsem neomylnej a budete tady to ovládat roky a roky,všechno překryjete svojí sprostotou,aro­gancí,svojí cenzurou a lhaním. ČR bude co nejvíc a naprosto bezpodmínečně oddaný Americký a Bruselský vazal,lidem zacpete huby arogancí a cenzurou a kdo má jiný názor je blbeček. A za "odměnu" lidem dáte drahotu,cenzuru a hnaní do války. Protlačíte svojí vůli,protože ta je přece nejvíc a jediná možná,teda podle vás. A všichni lidi se před vámi skloní,před vaší vůlí a co vy chcete,co chce přibližně necelá čtvrtina lidí v ČR. Ale myslím že to nedáte,byli by jste první případ v novodobé historii. Kdy lháři a arogantní darebáci ovládali pomocí hlaní dlouhodobě celý národ. Ledaže by jste tady vytvořili novou totalitu,ale ani to by vám nepomohlo. Dnes už ne. Ted bude demonstrace a to je jen začátek. Budou generální stávky a budou opravdu obrovské demonstrace které mohou vyvrcholit,pokud opravdu budou mít mandát,tedy milion a víc na to zahájit změnu režimu. O tom kdo je ten blbeček si ještě řekneme. Vaše arogance je vaše slabost a je jen dobře že si to ani neuvědomujete. Protože přesně na tomhle vás dostaneme.


1  
 #97955 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
09.03.23 10:21:08 | #97990 (1)

Na obecné bláboly totálně subjektivního charakteru argumenty nemám, neexistují :-))))
Je přeci tvoje osobní věc, jak se budeš stavět k Pavlovi - no a já si myslím, že to tady nezajímá ani pumpičku :-)))) prostě se k pavlovi chovej, jak uznáš za vhodné, můžeš, žuješ v demokracii. a argumentovat, pokud vůbec, ti budu, až předložíš nějakou konkrétní skutečnou výhrady .-))))))))))))
já vím, že jsi sprostý, arogantní a prolhaný, tady mne přesvědčovat nemusíš, souhlasím :-)))


 #97964