Rozcestník >> Politika >> Stop Islamisation of Europe - Stop Islamizaci Evropy

Informace

Název: Stop Islamisation of Europe - Stop Islamizaci Evropy
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci:
Založeno: 27.11.2020 16:11
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 71586x
Příspěvků:
874

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Stop Islamisation of Europe - Stop Islamizaci Evropy - Pro ty, kteří nesouhlasí s plížícím se náboženským a ideologickým kultem jednoho schizofrenického člověka, který se prohlásil prorokem Boha a jeho stoupenci k šíření jeho kultu využívají cestu evropské demokracie a zázemí poskytované rádoby progresivistickým pseudohumanismem.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #220

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Téma diskuze…
03.12.20 21:05:28 | #220
Reakce na příspěvek #219

Nelzi opak toho co ted pises je pravdou. Pro verici SJ je Jezis Kristus jejich PANEM i BOZIM SYNEM, presne jak je to i v uceni Boziho slova PRAVDY. Co neuzvavaji jsou ti pozdejisi bludy a uceni co si vytvorili ty nasilne krestanske sekty davno po jeho smrti i smrti jeho uceniku pod mocenskym vedenim rimskych cisaru.

Nikdo ze SJ neni povinen davat zadny dar a vse je na bazi dobrovolnosti a nikdo mu nestrka ani kosicek pod nos jak je to treba tradici u rimsko katoliku jeste na mnoha mistech. Uceni o posmrtnem smazeni se v pekle je bludem tech co timto verici vidirali jiz v minulosti a podobne to delaji i dnes, ale tohle jiste neni a nikdy ani nebylo soucasti uceni SJ takze tu zase jen lzes.

Prestan se tedy tim svym lhanim z ktereho je velice snadne te usvedcit ponizovat a vzpamatuj se z te svoji slepe nenavisti zalozene na lzi.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Téma…
03.12.20 21:11:41 | #222 (1)

Ale no tak. Lžeš ty a to naprosto vědomě, ať se to týká islámu, té teroristické organizace, nebo SJ, podvodníků a lhářů, překrucujících bibli.


 #220 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Téma…
03.12.20 21:13:26 | #223 (2)

Az mne chces usvedcit ze lzi tak mluv konkretne v cem podle tebe lzu. Az se ale na vic nez jen na ty prazdna slova plne nalepek a privlastku nezmuzes a nemas mi co rict o cem by se dalo dal i diskutovat tak se timto ponizujes jen ty sam.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
06.12.20 17:29:19 | #283 (3)

vypadni s tím blekotáním, tady nemá co dělat, tady nejsi ve svým svatostánku a lidi tady na tebe nekoukají jak na nějaké božství, ty jsi prostě NIKDO, jenom jeden z mnoha, už si na to prostě zvykni.....


 #223