Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů

Informace

Název: Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci:
Založeno: 17.03.2021 20:19
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 138838x
Příspěvků:
2264

Toto téma sledují (0):


Předmět diskuze: Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů - Obrana demokratických liberálních hodnot proti lžím xenofobů,homofobů,putinosluhů a ultrakonzervativních dogmatiků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
08.11.21 19:32:15 | #1480

Nazvat píčou někoho, kdo na odkazy dokládající pravdivost mých tvrzení odpoví že to číst nebude,a místo toho uráží mou rodinu, je ušlechtilej čin, nikoliv urážka.



| Předmět: RE:
08.11.21 19:34:37 | #1481 (1)

Ovšem demagog selen si klidně může nadávat do fašistů všem co nesdílej jeho tupé světonázory,aniž by věděl co to fašismus je.




| Předmět:
31.10.21 12:26:06 | #1479

Je velice zábavné sledovat, jak si tu xenofobní homofobní fašistická lůza automaticky našla vedle uprchlíků ,homosexuálů a EU další důvod své uplakanosti a boje proti rozumu za každou cenu v podobě očkování.
Lidé, kteří proti očkování proti tuberkuloze tetanu nebo žloutence nic nemají a oprávněně chápou že je potřeba, tu jako na povel uspokojit své potřeby svádět všechno na jiné okamžitě uvěří jakýmkoliv nesmyslům o šířených o očkování.
Očkování,které je údajně neučinné a nevyzkoušené, přitom tu ta pokrytecká havět před rokem jako jeden muž stála imaginární frontu na sputnik, a každého, kdo jej do čr odmítal osočovala z podílu na lidských životech v čr.
Tři čtvrtiny nemocných jsou momentálně v čr neočkování, ale plebs si dál budežít své konspirační pohádky ve své potřebě jak dítě na pískovišti bojovat proti všemu z EU,aby měl na koho svést své chyby.
At se plebs klidně neočkuje,ale at pak nesvádí na jiné, že nemůže cestovat a chodit na akce.
Vrcholem je pak tradičně arcihlupák selen, dle kterého je očkování v rozporu s demokracií a přirovnává ho jako všechno k fašistům.



| Předmět:
30.10.21 01:37:34 | #1478

TÍMTO ZPŮSOBEM ARGUMENTUJÍ ODMÍTAČI OČKOVÁNÍ PROTI TOMU ABY SE MEZI OČKOVANÝMI A NEOČKOVANÝMI NEDĚLALY ROZDÍLY
Selen [Uživatel je online]
Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…

před 6 minutami | #12135 (18)

Za Hitlera ses mohl svobodně rozhodnout, jestli budeš vyznávat judaismus a tím se dobrovolně zřekneš možnosti nakupovat, chodit na zábavu, pracovat na lepších pozicích, byl to liberální demokrat jako ty



| Předmět: To...
29.10.21 13:09:12 | #1477

To je ale blbej a zbytečně dlouhej název fora.... *33069*



| Předmět:
29.10.21 11:12:24 | #1474

Polští poslanci mají v pátek odpoledne hlasovat o návrhu zákona zakazujícího shromáždění a pochody na podporu práv LGBT komunity. O prvním čtení návrhu, který se snaží prosadit ultrakonzervativní nadace Život a rodina, debatoval Sejm, dolní komora polského parlamentu, do čtvrteční noci

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/polsko-poslanci-hlasovani-zakaz-pochodu-homosexualu.A211029_080417_zahranicni_ajez

NÁZORNÁ UKÁZKA JAK SI DOGMATICKÝ HOMOFOB PŘEDSTAVUJE SVOBODU SLOVA, SVOBODU SHROMAŽDOVÁNÍ A PRIMÁRNĚ SVOBODU JEDNOTLIVCE JAKO TAKOVOU.
NEUVĚŘITELNÉ JE, KOLIK DEMAGOGŮ JE SCHOPNO UVĚŘIT TOMU ŽE POTLAČENÍ LIDSKÉ PŘIROZENOSTI A SCHOPNOSTI ŽÍT DLE VLASTNÍ PŘEDSTAVY DOBRA JE PRO SPOLEČNOST HORŠÍ,NEŽ SE JAKO TUPÉ STÁDO SLEPĚ PODŘÍDIT STŘEDOVĚKÝM KONVENCÍM A ŽÍT DLE PŘEDSTAV NĚKOHO JINÉHO(HOMOFOBNÍHO DOGMATIKA).
NAŠTESTÍ PODOBNÝCH FANATIKŮ JIŽ V EVROPĚ UBÝVÁ A DOROVNÁNÍ PRÁV HOMOSEXUÁLŮ SE ŠÍŘÍ OD ZÁPADU NA VÝCHOD, JAK TOMU POSLEDNÍ DOBOU BÝVÁ.


1  

| Předmět: RE:
29.10.21 11:17:47 | #1475 (1)

no jo no, katoličtí fanatici...


 #1474 

| Předmět: RE: RE:
29.10.21 11:41:57 | #1476 (2)

přitom smysl víry jim primárně nedochází



| Předmět:
08.10.21 00:16:22 | #1473

Nikdy bych nečekal že to muže zajít až sem, že existuje někdo tak neskutečně vypatlanej(sSELEN) a zaměnuje liberální hodnoty EUs fašizmem, což se ani nijak nepokouší vysvětlit pochopitelně .Podíváme se tady PŘESNĚ na to co fašismus je a co má společného s politikou EU.

Fašismus je označením typu politické ideologie, jejímiž typickými rysy jsou zejména autoritativní a vůdcovský princip, vypjatý nacionalismus, militarismus, sociální darwinismus, kult modernity, mládí a síly jakož i silná ekonomická role státu chápaného korporativisticky, v němž soukromé vlastnictví musí sloužit kolektivnímu prospěchu. V užším a původním smyslu označuje italský fašismus (italsky fascismo, od fasces, římského symbolu moci), politické hnutí vedené Benitem Mussolinim a vzniklé po 1. světové válce, které ovládalo Itálii v letech 1922 až 1943. Již ve 20. letech 20. století se však označení rozšířilo na příbuzná politická hnutí, strany a státní režimy v jiných zemích
Zdroj wikipedie.

Základní body fašizmu tedy jsou:
Autoritářský a vůdcovký princip - v tomto je unie pravým opakem, moc je rozdělena mezi více demokraticky volených složek
Vypjatý nacionalismus - i zde je politika EU pravým opakem, naopak nacionalismus je potlačen ku prospěchu celé unie.
Militarismus - i zde se politika EU s fašizmem rozchází, výdaje na zbrojení jsou spíše nízké.
Sociální darvinismus- zde snad ani nemůže být politika EU která zrovnoprávnuje rasové a sex. menšiny větším opakem.
Kult modernity, mládí a síly v EU také pochopitelně nenajdeme.

Příkladů by se dalo uvést více ,ale ty nejzákladnější postačí.
Politika EU není dokonalá, fašismu je ale ve své podstě pravým opakem a jen absolutní politickej analfabet si může toto plést.


2  

| Předmět:
26.09.21 23:18:03 | #1472

NÁZORNÁ UKÁZKA POLITICKÝCH ZNALOSTÍ MOZKOVÉHO TRUSTU Z SPD.A TAKOVÁHLE LŮZA BY TU CHTĚLA PŘÍMOU DEMOKRACII.

Selen [Uživatel je online]

Prezident se sám rozhodne, koho pověří sestavením vlády. To je jeho kompetence. Nechápeš to? Opozice může mít klidně dohromady 60 %, ale ministry a nic takovýho mít nebude, to si rozdá Babiš

Odpovědět
1 6


2  

| Předmět:
26.09.21 23:16:26 | #1471

PAN GUSTAV NÁM TU V NOCI OPĚT ÚKÁZKOVĚ PŘEDVEDL SVOU DEMAGOGII A PROLHANOST, TAKŽE SI JAKO JIŽ TRADIČNE UVEDEME VŠE NA PRAVOU MÍRU.

Bavíme se výhradně o situaci uprchlíků v ČR,o legislativě jejich příjmání, azylových podmínkách čr a vlivu českých politických stran na ně.

1,čr si v příjímání uprchlíků muže bez ohledu na to odkud je uprchlík je,vždy přesně a konkrétně vybrat koho příjme a koho ne,každý uprchlík prochází složitým a přísným azylovým procesem a myšlenka že by byl do čr kýmkoliv oficiálně přijat nějdo bez dokladů je naprosto absurdní demagogií.

2,že se někdo někam valí bez dokladů je možné,v čr ale někdo takovej V ČR nemá žádnou šanci na cokoliv,natož ten tvuj komunismus(zjevně vůbec nevíš co to je) zadarmo.

3,žádnej stát oficiálně nepřímá lidi bez dokladů.

4,V žádném případě nestačí nějaké rozhodnutí EU jak píše a čr bude muset narovnat azylové podínky s německem, něco takového by muselo samozřejmě projít českýcm parlamentem což každej člověk s minimálním politickým rozhleme dobře ví.

Azylové podmínky v čr jsou jedny z nejpřísnějších, azylant nedostává skoro nic a nikdo ,žádnej jednotlivec nebo strana to nechce měnit a ani to změnit nemůže.

STRAŠENÍ MÍSTÍCH XENOFOBŮ,ŽE ČR PŘÍJME VYSOKÉ MNOŽSTVÍ MIGRANTŮ JE JEN A POUZE POLITICKOU HROU NA ZÍSKÁVÁNÍ HLASŮ LOBOTOMŮ JAKO GUSTAV SELEN ATD,KTEŘÍ OČIVIDNĚ O LEGISLATIVĚ,KVOTÁCH A AZYLOVÝCH PODMÍNKÁCH ČR NEVĚDÍ ABSOLUTNĚ NIC.


1  

| Předmět:
13.09.21 13:23:02 | #1469

O tom jak by vypadala demokracie,svoboda slova a projevu v čr v momentě, kdyby se k moci dostala SPD si nedělejte žádné uluze, přesně to před čím tu jejich voliči straší by prosazovali mnohonásobně, viz jejich vzor Rusko kde se za názory umírá.

však už jsme to v nedávné historii viděli více než názorně.Celé generace šikanované Ruskem a jejich služebníky snili o tom být součástí západních struktur, pár xenofobů a rezavejch uplakanejch konzerv nám to nezkazí.
Nikomu není bráněno EU opustit, sbohem

Odpovědět



| Předmět:
13.09.21 13:21:55 | #1468

Člověk to tu po měsíci zapne a během pěti vteřin jsem si poprskal monitor smíchy.
Není moc vtipnějších věcí než volič SPD co si tu honí triko svým IQ nebo vzděláním a při tom z jeho příspěvků je naprosto očividné že jeho politické znalosti jsou naprosto nulové.
Takže pro Selena, a další dementy co si myslí že premierem bude ten na koho Zeman ukáže bez ohledu na volby, si jako obvykle ujasníme věci na pravou míru.

Pojmen pověření sestavením vlády,které spravidla president pověří vítěznou stranu se nemyslí to ,že si Babiš hned rozhodí ministry dle svého uvážení,ale to ,že předseda vítězné strany či koalice má jako první možnost vyjednávat o většinové vládě se zástupci ostatních stran.

Což bude pro babiše poměrně velikej problém vzhledem k tomu že jediné strany které s ním budou ochotné jít je SPD a KSČ.Pokud umíte při svém vzdělání sčítat, tak by vám to mohlo také dojít.
Pokud by taková koalice vznikla tak se velmi těším na reakce místních pokrytců,co každému liberálovi nadávají do komoušů,ale díky korytům se s těmi skutečnými spojit jim jistě vadit vůbec nebude.

Velmi doporučuji místním vzdělancům se věnovat výhradně svému oboru a nekecat do věcí,o kterých nemají ani ty nejzákladnější znalosti,prospějí tak nejvíc nejen sobě,ale i společnosti.
.Další skvělé argumenty proti nesmyslné přímé demokracii.