Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů

Informace

Název: Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci:
Založeno: 17.03.2021 20:19
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 139486x
Příspěvků:
2264

Toto téma sledují (0):


Předmět diskuze: Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů - Obrana demokratických liberálních hodnot proti lžím xenofobů,homofobů,putinosluhů a ultrakonzervativních dogmatiků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
11.05.22 17:31:57 | #1740

„Naprosto si uvědomujeme, že se nemusíme vrátit. Nemůžeme ale jen tak sedět a dívat se na to, jak tam vraždí civilisty. Nechci, aby jednou moje děti musely bojovat proti okupantům, proto pojedu, narukuju do cizinecké legie a postavím se zlu čelem právě teď. Nechci dětem jednou vysvětlovat, proč jsme na to všichni jen koukali a nic neudělali,“ vysvětlil sedmatřicetiletý veterán z Afghánistánu Jan

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zeman-povolil-ceskym-bojovnikum-vstup-do-armady-ukrajiny-valka.A220511_142412_domaci_wass

Tohle jsou hrdinové, zatímco samozvaní čeští vlastenci (čti kolaboranti) strašej ruskym arzenálem a nebo mu proti čr nepokrytě fanděj.




| Předmět:
11.05.22 03:13:29 | #1739

Ruskej muslim vyvražduje ukrajinské vesnice a každej čech, co proti tomu protestuje, nebo podporuje dodávání zbraní proti nim by si zasloužil odpojit od plynu a umrznout.
Vlastenec Antagon.



| Předmět:
29.04.22 21:32:31 | #1738

Jistě jistě, budeme jen nečině přihlížet jak rus masakruje země včetně žen a dětí a budeme se modlit abysme ho byt jen slovem neurazili, má přece atomovky.
A tahle havět co líže putinovi prdel a cenu plynu považuje za důležitější než sou životy civilistů se nazývá vlastenci.
Nejodpornější kolaborační lidskej odpad, Luquinho ,Nodis, Antagon




| Předmět:
29.04.22 17:26:34 | #1737

Varšavská smlouva bránila sovětské spojence před „agresivním“ NATO a sovětská invaze do Československa v srpnu 1968 byla nutná, protože se v zemi chystal ozbrojený převrat. Alespoň podle nového dokumentu, který odvysílala ruská stanice Rossija 1. Čeští historici film považují za ukázku novodobé ruské propagandy.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/v-praze-se-chystal-prevrat-tvrdi-ruska-televize-o-srpnu-1968.A150529_092323_zahranicni_vez

„Stříleli po nás shora z kulometů,“ tvrdí ve snímku před budovou Národního muzea v Praze bývalý komunistický poslanec ruské Státní dumy Jurij Sinělščikov, který se invaze účastnil jako četař spojovacího praporu.

Jeho vzpomínky na „palbu z ručních kulometů a automatických zbraní po sovětských vojácích v shora otevřených transportérech“ a „hořící tanky“ jsou prostříhány se sovětským propagandistickým filmem z roku 1969 "Československo, rok zkoušek“, ve kterém v pražských ulicích hynou potomci osvoboditelů z května 1945.

Snímek údajně zachycuje „odtajněné stránky“ dějin vojenského paktu Sovětského svazu a jeho satelitů. Odpovědnost za „události roku 1968“ film přičítá pražské opozici a její „úderné síle“, Klubu 231. Členy organizace, která ve skutečnosti sdružovala politické vězně komunistického režimu a po srpnové invazi byla zakázána, byli podle Sinělščikova odsouzení esesáci, fašisté a kolaboranti. Podle snímku nešlo o žádné opozičníky, ale spíše o „žoldnéře“.

„NATO se chystalo vtrhnout do Československa, do Prahy. Byly tam už připravené jednotky,“ tvrdí ve snímku poslední náčelník štábu sil Varšavské smlouvy Vladimir Lobov z let 1989-90, který se invaze v roce 1968 zúčastnil jako kapitán. Jeho tankisté podle filmu obsadili pražské mosty, ministerstvo vnitra, generální štáb a další klíčové pozice.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/v-praze-se-chystal-prevrat-tvrdi-ruska-televize-o-srpnu-1968.A150529_092323_zahranicni_vez

„Podle svědectví očitých svědků se všechny akce proti vstoupivším vojskům odehrávaly jen v centru Prahy. Na jejím okraji a na venkově obyvatelstvo vyjadřovalo podporu akcím Varšavské smlouvy,“ uvedla televize. A Lobov zavzpomínal na české pivo a následné bratření, na které v životě nezapomene.

„Situace vzniklá v Praze v roce 1968 ohrožovala celý blok socialistických zemí, a proto konaly společně - s výjimkou Albánie,“ uzavřela Rossija 1 kapitolu „pražské krize“. Aniž se zmínila například o odporu rumunského vůdce Nicolae Ceaušeska vůči invazi.
Návrat k sovětské propagandě, soudí český historik

Podle ředitele Ústavu pro soudobé dějiny Akademie věd ČR Oldřicha Tůmy je film „pozoruhodným návratem k nejzprofanovanějším metodám sovětské propagandy, jimiž se Moskva v roce 1968 pokoušela obhajovat intervenci“. Ta podle mezinárodního práva nebyla ničím jiným než nevyprovokovanou agresí proti suverénnímu státu, upozornil historik.

„Je nemožné si neklást otázku, co tento obrat a návrat k dávným metodám dezinterpretací dějin znamená. Vždyť od intervence se ve své době jasně distancovali Michail Gorbačov, Boris Jelcin i Vladimír Putin. Také celá plejáda ruských historiků...,“ řekl v reakci pro ČTK Tůma. Takový nepřijatelný přístup ruské televize nelze podle něj než pranýřovat.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/v-praze-se-chystal-prevrat-tvrdi-ruska-televize-o-srpnu-1968.A150529_092323_zahranicni_vez

NÁZORNÁ UKÁZKA PRÁCE Z FAKTY DNEŠNÍ RUSKOU PROPAGANDOU.
KAŽDÝ,KDO JE NA STRANĚ TÉTO PROLHANÉ CHAMRADĚ ZODPOVĚDNÉ ZA 40 LET VRAŽD,VĚZNENÍ A ZOTROČENÍ ČESKÉ SPOLEČNOSTI PROTI DNEŠNÍ DEMOKRATICKY ZVOLENÉ ČESKÉ VLÁDĚ JE VLASTIZRÁDCE NEBO DUŠEVNĚ CHORÝ OIKOFOB.
NAŠTĚSTÍ 90% ČESKÉ SPOLEČNOSTI MÁ ROZUM,VZDĚLÁNÍ A PAMĚŤ, TAKŽE SE SLUHOVÉ TÉTO LŮZY K MOCI V ČR NIKDY NEDOSTANOU. *86* *86*



| Předmět:
29.04.22 16:01:34 | #1735

Polsko posílá na Ukrajinu více než 200 tanků T-72,většina z těžkých strojů již do země dorazila. Ukrajinci mají s těmito tanky zkušenosti, protože se jedná o typ, který byl nejvyužívanější v zemích někdejšího komunistického vojenského bloku. To, že Polsko posílá tanky Ukrajině, oznámil již dříve premiér Mateusz Morawiecki.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/polsko-ukrajina-valka-tanky-t-72.A220429_131458_zahranicni_akp

Další facky vlastizrádné proruské šmíře spd a jejím místním řitolízačům Antagonovi, Nodisovi a dalším.


1  

| Předmět: RE:
29.04.22 16:02:22 | #1736 (1)

Cela vychodni evropa ted rusakum vraci ty leta utlaku a bezpravi...!!!-)

Mam radost...!!
+103/−1



| Předmět:
29.04.22 15:58:45 | #1734

Velká gratulace Emmanuel Macronovi k vítěztví nad ruskem dotovonou a vlastizrádnou spd podporovanou Lepen.
Jedná se o vítěztví liberální demokracie nad odporným nacionalistickým populismem.


1  

| Předmět:
16.04.22 10:47:02 | #1733

Roky tu nacionalistická xenofobní havět Nodis a Antagon píšou o důležitosti států a svátosti státních hranic, a když ji pak jejich guru Putin poruší tak ukrajince nazývají nácky a jejich obranu agoonií.
Jediná agonie jsou politické prouské snahy této pokrytecké vlastizrádné šmíry.



| Předmět:
12.04.22 23:41:06 | #1730

Koukám že si ten kolaborační rusofilní krypl Nodis smazal tu svou místnost kam chodil sám.



| Předmět: RE:
12.04.22 23:46:00 | #1731 (1)

škoda, pohádky o tom že masakry na ukrajině páchaj britská komanda a tuny dalších blábolů kterejm svéprávnej neuvěří, ale kolaborační havět je žere až u toho mlaská mi budou chybět.



| Předmět:
12.04.22 23:34:15 | #1729

Europoslanec SPD je vlastizrádce (jako celá jejich strana), který podporuje ruskou agresi, což je samo o sobě válečný zločin a obhajuje stát, který nás dal na oficiální seznam svých nepřátel.
+315/−7

Všichni tihle obdivovatelé Ruska jsou jako slepice z volného výběhu, které vychvalují výhody klecového chovu.
+247/−5

SPD slušně sešláplo plyn. Čekal jsem, že po prvotním mlčení po vpádu ruských vojsk na Ukrajinu se nějak sešikují, aby ta podpora Ruska nebyla tak výrazná a kontroverzní, ale oni každým dnem stupňují svou lásku k Rusku.
+210/−4

Již dávno jsem vypozoroval, že když někdo v hádce začne říkat "Přemýšlejte o tom, třeba na to přijdete", tak to jen znamená, že mu došly argumenty.
+132/−1

Proruská onuce, které nesmrdí peníze z europarlamentu... to nevymyslíš.
+143/−2

SPD se profiluje jako ruská, kolaborační pátá kolona.

A jejich voliči si budou muset sáhnout do svědomí, aby si od nich jejich kamarádi neodsedávali v hospodě.
+201/−5

Tak v Bruselu za +/- 400 litrů měsíčně, s poslaneckou imunitou se mu to ťápe .. ruské onuci
+156/−3

Můžete mi vysvětlit, proč tady ještě tu svoloč trpíme? Demokracie je o diskuzi různých názorů, ale ne o kolaboraci s nacistickými režimy, které jsou vůči nám otevřeně nepřátelské.
+142/−3

Další statečný "vlastenec", kterého když chytnou při hrdinném "hajlování" brečí že jen ukazoval jak vysoko mu skáče pes.

Tihle hnědí zbabělci jsou jeden jak druhej ........ :-)
+222/−8

To je jak s tím boeingem v 2014. Sice to vylítlo hluboko za liniemi separátu, ale ti to být přece nemohli, i když se s tím chlunili na netu. Rusáci tam přece vůbec nebyli a proto to museli být Ukrajinci, nebo spiknutí. Ale konkrétní důkazy k tomu si najděte sami. Klasika.
+81/0

Můžu si o Babišovi, Fialovi, Hamáčkovi, Rakušanovi atd. myslet co chci. Ale výkvět mozků z SPD je úplně jiná dimenze debility a je velká ostuda našeho národa, že mají takovou podporu voličů.
+120/−3

SPD na sebe nabalila to nejhorší a nejhloupější z lidských vlastností co si jen lze představit... ale i takové obyvatele má Česko a bohužel jich není zrovna málo
+87/−1

Taková ostuda mít takového europoslance. Za tohohle pokrytce se stydím dvojnásob. SPD je odpad. Rv
+133/−5

Hmm, nemoc z povolání u pana doktora zřejmě značně pokročila.
+77/−2

SPD ... další prokremelský xindl. Ke všemu europoslanec. Fakt ostuda ČR tenhleten spolek.
+150/−9

Ve straně plné demence probíhá nějaká soutěž o největšího exota (slušně řečeno)?
+60/−1

Ono se to nesmí říkat, ale pravda je jen jedna.

Rusové v únoru spořádaně odjeli domů z vojenského cvičení. A Ukrajinu přepadla polovina ukrajinské armády, převlečené za armádu ruskou.

Rusové, věrni své holubičí povaze a z pocitu sounáležitosti, v tom Ukrajinu nenechali a tvrdí, že provádějí speciální operaci.

Ale ve skutečnosti tam není ani jeden ruský voják. To je i důvod, proč se Putin tak málo ukazuje. Má neustále opuchlé oči od hořkého bědování.

.

Myslíte, že s tímto příspěvkem mám šanci na legitimaci SPD? Je to dost blbé?
+58/−2

Válka na Ukrajině obnažila kolem nás jasně mnoho věcí, které se předtím zahalovaly závojem dezinformací a překrucováním.

Zeman se prý zmýlil, ač předtím poškodil stát jeho pomahačstvím Rusku, jak v politické, tak ve zpravodajské zóně
Klaus se odkopal, jako proRus, vlažně odsoudil válku na Ukrajině a odešel do významného mlčení.
Orbán si jasně vybral strany a udělal z Maďarska politickou kolonii Ruska.
Poláci odsoudili Orbana a jeho chování, čímž v podstatě skončili existenci V4 jako politické entity východního bloku.
EU se projevila jako jeden muž a jednala rychle a efektivně v podpoře Ukrajiny, címž zavřela ústa mnoha kritikům - zainteresovaných na tom EU poškodit.
Amerika a Biden se opět postavila do čela obránců svobody, demokracie a civilizace.
Rusko sestoupilo do ligy IS, kde právo nic neznamená a vraždit lze s povolením státu, bez návaznosti na jakékoliv civilizační úmluvy.

+95/−7

Když mi před několika lety profesor na škole tvrdil, že Okamura je placený z RF a že tam on i jeho spolupracovníci jezdí na školení, tak se mi to zdálo přitažené za vlasy.
+46/−1

Klasická reakce ruského trolla.

"Naše tvrzení je pravda a důkazy nejsou potřeba, jejich opačné tvrzení je jenom opačné tvrzení bez důkazů," a po dotazu na detaily přijde neurčitá odpověď, že si to máte zjistit nebo najít sami. Kolikrát už jsem tohle slyšel...
+52/−2

Odporný obhájce vrahů, popírač genocidy.
+59/−3

voliči SPD nejsou nejostřejší tužky v penále a očividně ani politici SPD, nicméně to není taková legrace. Tihle lidé jsou vždycky připraveni kolaborovat s Ruskem a na životy nikoho nehledí. S tím je potřeba počítat. Ruská pátá kolona je připravena vítat své osvoboditele.
+40/−1

V letech 2005–2008 zastával funkci ředitele Psychiatrické léčebny v Bohnicích.

Neměl tam být spíš jako pacient? ;-D
+33/0

Foto
Ivan Holas 70239

Že Davidovi regulérně hrabe, je vidět už delší dobu, ale až takové mentální a morální dno?
+26/0

Foto
Petr Šoltys 35621

Stačí napsat SPD a to stačí...




| Předmět: Unuděný národ
06.04.22 20:20:29 | #1728

Běžte s tou válkou už do prdele, je to jen ekonomická válka spojená covidem *2* kdo tohle nechápe tak má mozeček v nohách *2* a že je unuděný národ? má ten český národ vše a točí se jen zase k tomu, že bude mít hovno *2*



| Předmět: RE: Unuděný národ
16.04.22 10:46:29 | #1732 (1)

Do prdele jdi ty vlastizrádná ruská štetko.