Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů

Informace

Název: Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci:
Založeno: 17.03.2021 20:19
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 139503x
Příspěvků:
2264

Toto téma sledují (0):


Předmět diskuze: Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů - Obrana demokratických liberálních hodnot proti lžím xenofobů,homofobů,putinosluhů a ultrakonzervativních dogmatiků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
20.10.22 18:29:40 | #1763

Imbecil, dle něhož byly všechny polistopadové volby podvod, který predikoval zisk 40% SPD ve volbách, co tvrdil že prounijní vláda ČR přijme statisíce nelegálních uprchlíků, co tvrdil, že EU jen luskne a budeme muset narovnat azylové dávky s německem, co tvrdil že rusko ovládne Kyjev do tří dnů od začátku války nás sem chodí přesvědčovat jak je rozumnej vzdělanej a hlavně nestranej
Nejvetší pokrytecká guma na českém internetu , frustrátek Antagon.



| Předmět:
04.10.22 19:53:17 | #1761

Antagon Uživatel je online | Předmět: RE:před 36 minutami | #18942 (1)
Ty si ty svoje staré příspěvky co jsi napsal třeba před 3 lety archivuješ,podle mě to není jen tak. Mě by to třeba ani nenapadlo. Školení od neziskovky ? Jak jinak,že...



| Předmět: RE:
04.10.22 19:53:48 | #1762 (1)

Antagon Uživatel je online | Předmět: Svazáku,máš smůlu31.03.21 00:11:52 | #1100¨

Všechny svoje příspěvky si od ted zálohuju v textáku a budu je sem dávat pořád,nepočítám krátkej text kde tě zpražím že jo :-)) a budu je sem dávat ráno a pořád,už se mě nezbavíš :-))



| Předmět:
03.10.22 18:19:43 | #1760

V rámci kampaně Dárek pro Putina se v Česku podařilo pořídit modernizovaný tank T-72 Avenger za zhruba třicet milionů korun. Asi jedenáct tisíc Čechů se složilo a vybralo potřebnou částku přibližně za měsíc. Nyní budou organizátoři vybírat peníze na munici.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ukrajina-tank-kampan-tomas-sbirka-darek-putin.A221003_114319_domaci_drb

Sbírka na tank začala na počátku září, cílem bylo vybrat třicet milionů korun. Podle organizátorů je Česká republika první zemí, kde se lidé složili na tank, aby ho poslali proti armádě ruského prezidenta Vladimira Putina.

„Tank dostal jméno Tomáš, odkazující k prvnímu prezidentovi Československa,“ uvedl za projekt Dárek pro Putina Martin Ondráček. Nákup tanku organizátoři projektu konzultovali s ukrajinskou armádou, jeho dodání a transport zajistí české ministerstvo obrany.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ukrajina-tank-kampan-tomas-sbirka-darek-putin.A221003_114319_domaci_drb

Hodně málokdy se cejtím jako hrdej čech, hodně málokdy tomu dávám jakoukoliv důležitost, ale tady je potřeba smeknout.
Skvělé gesto v boji s Putinovou totalitou a epická facka místní kolaborační havěti a pokryteckejm posránkům.



| Předmět:
07.09.22 07:56:03 | #1759

Už za rok by mohli dospělí Češi beztrestně pěstovat konopí a kouřit marihuanu, pokud projde návrh zákona, který pro vládu chystá národní protidrogový koordinátor Jindřich Vobořil. Zákon má podporu i premiéra Petra Fialy.
„Chci otevřít diskusi o zavedení přísně regulovaného trhu a připravit návrh zákona, který bude mít šanci získat většinovou podporu. Do parlamentu by mohl jít na jaře. Předpokládám, že platit by mohl na podzim nebo nejpozději v roce 2024,“ říká koordinátor Vobořil. Je přesvědčený, že většina společnosti je pro změnu, protože současná prohibice je špatná. Hlavně proto, že neumožňuje žádnou kontrolu černého trhu, který se pojí s organizovaným zločinem.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/cr-legalizace-marihuany-voboril-cerny-trh-nemecko-prohibice.A220906_155422_domaci_kadl?zdroj=top



| Předmět:
21.08.22 16:01:37 | #1758

NÁZORNÁ UKÁZKA POLITICKÝCH ZNALOSTÍ MOZKOVÉHO TRUSTU Z SPD.A TAKOVÁHLE LŮZA BY TU CHTĚLA PŘÍMOU DEMOKRACII.

Selen [Uživatel je online]

Prezident se sám rozhodne, koho pověří sestavením vlády. To je jeho kompetence. Nechápeš to? Opozice může mít klidně dohromady 60 %, ale ministry a nic takovýho mít nebude, to si rozdá Babiš



| Předmět:
21.08.22 15:59:14 | #1757

Dnes si připomínáme smutné výročí ruské invaze na území ČR.

Nedopustme, abychom k moci pustili služebníky té stejné chamradě, která i přes konec komunismu stále tahá za nitky v Kremlu.

Nedopustme,aby místní vlastizrádci pod bláboly o tradičních hodnotách, tupém nacionalismu, rasové, náboženské a sexuální nesnášenlosti ohrozili naše postavení v západních strukturách.

Nedopustme, abychom kdy dali přednost před rádoby státními zájmy, cenami energií a pokryteckou neutralitou s hlavou v písku před bojem proti východnímu zlu.

Sláva Ukrajině a liberálním hodnotám.



| Předmět:
06.07.22 16:14:11 | #1756

Varšavská smlouva bránila sovětské spojence před „agresivním“ NATO a sovětská invaze do Československa v srpnu 1968 byla nutná, protože se v zemi chystal ozbrojený převrat. Alespoň podle nového dokumentu, který odvysílala ruská stanice Rossija 1. Čeští historici film považují za ukázku novodobé ruské propagandy.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/v-praze-se-chystal-prevrat-tvrdi-ruska-televize-o-srpnu-1968.A150529_092323_zahranicni_vez

„Stříleli po nás shora z kulometů,“ tvrdí ve snímku před budovou Národního muzea v Praze bývalý komunistický poslanec ruské Státní dumy Jurij Sinělščikov, který se invaze účastnil jako četař spojovacího praporu.

Jeho vzpomínky na „palbu z ručních kulometů a automatických zbraní po sovětských vojácích v shora otevřených transportérech“ a „hořící tanky“ jsou prostříhány se sovětským propagandistickým filmem z roku 1969 "Československo, rok zkoušek“, ve kterém v pražských ulicích hynou potomci osvoboditelů z května 1945.

Snímek údajně zachycuje „odtajněné stránky“ dějin vojenského paktu Sovětského svazu a jeho satelitů. Odpovědnost za „události roku 1968“ film přičítá pražské opozici a její „úderné síle“, Klubu 231. Členy organizace, která ve skutečnosti sdružovala politické vězně komunistického režimu a po srpnové invazi byla zakázána, byli podle Sinělščikova odsouzení esesáci, fašisté a kolaboranti. Podle snímku nešlo o žádné opozičníky, ale spíše o „žoldnéře“.

„NATO se chystalo vtrhnout do Československa, do Prahy. Byly tam už připravené jednotky,“ tvrdí ve snímku poslední náčelník štábu sil Varšavské smlouvy Vladimir Lobov z let 1989-90, který se invaze v roce 1968 zúčastnil jako kapitán. Jeho tankisté podle filmu obsadili pražské mosty, ministerstvo vnitra, generální štáb a další klíčové pozice.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/v-praze-se-chystal-prevrat-tvrdi-ruska-televize-o-srpnu-1968.A150529_092323_zahranicni_vez

„Podle svědectví očitých svědků se všechny akce proti vstoupivším vojskům odehrávaly jen v centru Prahy. Na jejím okraji a na venkově obyvatelstvo vyjadřovalo podporu akcím Varšavské smlouvy,“ uvedla televize. A Lobov zavzpomínal na české pivo a následné bratření, na které v životě nezapomene.

„Situace vzniklá v Praze v roce 1968 ohrožovala celý blok socialistických zemí, a proto konaly společně - s výjimkou Albánie,“ uzavřela Rossija 1 kapitolu „pražské krize“. Aniž se zmínila například o odporu rumunského vůdce Nicolae Ceaušeska vůči invazi.
Návrat k sovětské propagandě, soudí český historik

Podle ředitele Ústavu pro soudobé dějiny Akademie věd ČR Oldřicha Tůmy je film „pozoruhodným návratem k nejzprofanovanějším metodám sovětské propagandy, jimiž se Moskva v roce 1968 pokoušela obhajovat intervenci“. Ta podle mezinárodního práva nebyla ničím jiným než nevyprovokovanou agresí proti suverénnímu státu, upozornil historik.

„Je nemožné si neklást otázku, co tento obrat a návrat k dávným metodám dezinterpretací dějin znamená. Vždyť od intervence se ve své době jasně distancovali Michail Gorbačov, Boris Jelcin i Vladimír Putin. Také celá plejáda ruských historiků...,“ řekl v reakci pro ČTK Tůma. Takový nepřijatelný přístup ruské televize nelze podle něj než pranýřovat.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/v-praze-se-chystal-prevrat-tvrdi-ruska-televize-o-srpnu-1968.A150529_092323_zahranicni_vez

NÁZORNÁ UKÁZKA PRÁCE Z FAKTY DNEŠNÍ RUSKOU PROPAGANDOU.
KAŽDÝ,KDO JE NA STRANĚ TÉTO PROLHANÉ CHAMRADĚ ZODPOVĚDNÉ ZA 40 LET VRAŽD,VĚZNENÍ A ZOTROČENÍ ČESKÉ SPOLEČNOSTI PROTI DNEŠNÍ DEMOKRATICKY ZVOLENÉ ČESKÉ VLÁDĚ JE VLASTIZRÁDCE NEBO DUŠEVNĚ CHORÝ OIKOFOB.
NAŠTĚSTÍ 90% ČESKÉ SPOLEČNOSTI MÁ ROZUM,VZDĚLÁNÍ A PAMĚŤ, TAKŽE SE SLUHOVÉ TÉTO LŮZY K MOCI V ČR NIKDY NEDOSTANOU. *86* *86*



| Předmět:
06.07.22 14:23:56 | #1755

Historie fóra, jak toto fórum vzniklo:

Kráčel a bloudil před hlavním nádražím v Praze s představami že mu konečně někdo vylíže a pořád nic a nic.
A tak si dokonce i na vlastních kalhotách vystřihl díru, aby to tomu někomu ještě usnadnil a zase přišlo zklamáni.
Tak se posadil vzal tablet a toto fórum konečně ke kompenzaci svoji frustrace založil.



| Předmět:
05.07.22 16:33:38 | #1754

Proti pokojně žijícím muslimům v Evropských městech budeme prosazovat tvrdý postoj a šířit proti nim nenávist jen protože jsou to muslimové, kdežto proti vojákům totalitního režimu, kteří v Evropě vraždí znásilnují a kradou budeme tolerantní, nebo jim budeme proti vlastní zemi dokonce fandit.

Naprosto epická ukázka extrému nacionalistického bludu v podání xenofobní vlastizrádné havěti luquinha a jehlana.




| Předmět:
19.06.22 15:04:29 | #1753

Hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) na pražském Střížkově zahájilo kampaň do komunálních a senátních voleb. Podle místopředsedy hnutí Radima Fialy jsou hlavními hesly kampaně „zastavíme zdražování“ a „zastavme válku“. Druhé heslo se váže k aktuální situaci na Ukrajině. „Lepší horší dohoda, nežli pokračující boj,“ uvedl Fiala.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/spd-svoboda-a-prima-demokracie-tomio-okamura-radim-fiala.A220618_125459_domaci_ised

Nádhernej populismus na získávání hlasů lobotomního plebsu, co věří tomu, že spd na krajské urovni zastaví ukrajinskou válku, nebo ovlivní inflaci *2* *2* *2*

Též se velmi těším na to co této předvolební koalici řeknou pokrytci gustav a spratek, co tu opakovaně prohlašovali, že předvolební koalice jsou podvod *2* *2* *2*

Velmi doporučuji komentáře *2* 2