Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů

Informace

Název: Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci:
Založeno: 17.03.2021 20:19
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 139533x
Příspěvků:
2264

Toto téma sledují (0):


Předmět diskuze: Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů - Obrana demokratických liberálních hodnot proti lžím xenofobů,homofobů,putinosluhů a ultrakonzervativních dogmatiků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
02.01.23 15:27:36 | #1774

tvrdit, že na ukrajině byla a je demokracie a svoboda, to je tak něco drsnýho, že mě snad napadá jen, že to je asi tak mimo, jako pozvat pannu na swingers párty....☺☺



| Předmět: RE:
02.01.23 15:49:56 | #1775 (1)

S tou pannou by takovej brutál nebyl, protože ze zvědavosti a za podmínky, že se bude jen dívat, by tam nejedna moc ráda šla.


 #1774 

| Předmět: RE: RE:
02.01.23 15:51:49 | #1776 (2)

Právě ty panny /a čím mladší, tím víc/ jsou nejzvědavější a nejzvídavější:)


 #1775 

| Předmět:
27.12.22 18:13:09 | #1773

**Nezisková organizace Evropské hodnoty zanalyzovala hlasování a vystupování poslanců a členů vlády, aby zjistila, kterak šíří ruský a čínský vliv v Česku nebo jak proti němu bojují. Nejhůř z analýzy vyšlo SPD, které tvrzení odmítá.

Politiky, kteří nejvíce a aktivně pomáhají šíření ruského vlivu v České republice, jsou Tomio Okamura, Jaroslav Foldyna a Radim Fiala z opozičního hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD).

Tvrdí to dlouhodobá analýza neziskové organizace Evropské hodnoty, která sleduje, jak tuzemští politici napomáhají šíření ruského a čínského vlivu, ale také jak proti němu bojují.

„Došli jsme ke zjištění, že celkem 25 politiků svým celkovým jednáním ve sledovaném období spíše napomohlo šíření vlivu Ruska a 28 osob pak to samé v případě vlivu Číny. Opačného výsledku, tedy jednání spíše proti šíření vlivu těchto zemí, pak dosáhlo 148 politiků v případě Ruska a 52 v případě Číny,“ řekla Seznam Zprávám mluvčí organizace Olga Janžurová.

Studie tvrdí, že hnutí SPD obecně jednalo nejvíce ze všech parlamentních stran ve prospěch nejen ruského, ale i čínského vlivu.

Analytici hodnotili relevantní hlasování v Poslanecké sněmovně, ale také konkrétní kauzy a jednání jednotlivých politiků – například zda se setkávali s představiteli daných režimů, účastnili se událostí sponzorovaných Ruskem nebo Čínou, případně intenzivně a systematicky šířili zejména ruské narativy.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-analyza-nejvetsimi-siriteli-ruskeho-vlivu-v-cesku-jsou-predstavitele-spd-214026

VLASTIZRÁDNÁ STRANA KOMUNISTŮ A TUPÝCH NACIONALISTŮ HAJÍCÍ ZÁJMY REŽIMU, KTERÝ MÁ ČR NA OFICIÁLNÍM SEZNAMU NEPŘÁTEL, VRAŽDÍ A VĚZNÍ POLITICKOU OPOZICI A ANEKTUJE ÚZEMÍ CIZÍCH STÁTŮ.

Prosím o podporu našich fcb stránek - Diagnoza tomio okamura a tomio okamura nám dal ban, které názorně ukazují lži a populismus vlastizrádné strany.




| Předmět:
26.12.22 17:31:50 | #1772

Nejvýraznější nárůst maďarští statistici registrují u energií a paliv, kde se ceny meziročně zvýšily o 65,9 procenta. Na druhém místě je kategorie potraviny s meziročním růstem cen o 43,8 procenta. Například vejce jsou proti loňskému listopadu dvojnásobně dražší, chleba o 81,8 procenta a mléčné výrobky o 79 procent. O více než 70 procent zdražil také sýr, máslo nebo těstoviny, maso je dražší o více než 50 procent.

Analytici s růstem cen počítali, už ale jen s mírným. Odhady se většinou pohybovaly kolem 22 procent.

Maďarská vláda už dříve přijala opatření, jejichž smyslem bylo snížit ceny některých položek, například vepřového masa, stolního oleje a mouky, aby tak přispěla ke zmírnění inflace. Ta je přesto nejvyšší ze zemí visegrádské čtyřky, jejímiž členy je vedle Maďarska také Česká republika, Slovensko a Polsko.

Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/madarsko-inflace-paliva-benzin-zdrazovani.A221208_100431_eko-zahranicni_akp

Divný, dle podnikatele Okamury obchodujícího s lidskou blbostí může za inflaci a zdražování výhradně Fialova vláda. Jak je tedy možné, že v Madarsku, kde už celou dekádu vládne a do země demokracii zašlapává Orbán, kterého má SPD za veliký vzor,a mnoho jeho ekonomických kroků chce zavést v ČR, je inflace ještě mnohem horší????

Průměrný volič SPD je totiž frustrovaný hlupák typu Antagon nebo spratek bez znalostí a schopností uvažovat, natož aby byl schopen jakýchkoliv ekonomických úvah.

Prosím o podporu našich fcb stránek - Diagnoza tomio okamura a tomio okamura nám dal ban, které názorně ukazují lži a populismus této nacionálně komunistického demagoga.



| Předmět:
03.12.22 17:20:02 | #1771

NAPROSTO EPICKÁ UKÁZKA EXTRÉMU NACIONALISTICKÉHO A NÁRODNÍHO BLUDU *2* *2*

luquinho Uživatel je offline | Předmět: RE: RE: RE:před 16 minutami | #19926 (3)
Rusové jsou historicky oba národy jak Rusové (Vekorusové), tak Ukrajinci (Malorusové). To že někdo někomu do státu vlezl kde už dávno sám žil je blbost a noncese.



| Předmět:
28.11.22 18:51:29 | #1770

Rusko je z definice impérium a jako takové se musí snažit o rozpínání, protože ve chvíli, kdy se o to nesnaží, tak zaniká nebo přinejmenším slábne. Dokud bude mít Rusko imperiální duši, tak s ním všichni jeho sousedé budou mít problém. To platí desítky nebo stovky let a já se obávám, že se z toho jen tak nedostaneme. Čím víc hranic je mezi Prahou a Moskvou, čím dál je hranice Ruska od Ostravy nebo Hodonína, tím lépe.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/podcast-kontext-tomas-pojar-ukrajina-valka-bezpecnostni-poradce-rusko.A221128_091146_zahranicni_aha



| Předmět:
24.11.22 14:28:52 | #1769
Radek Ukrajina bude zničena (Douglas MacGregor)
To bude zase v EU mrzeníčko, když tak piští proti ruskému medvědu. Ale to asi neznají předpověď Baby Vangy, která předpověděla, že Spojené státy pokleknou před ruským medvědem (Mrazík). Podle britského deníku The Mirror předpověděla vědma, že ruský prezident bude pánem světa. Ve své vizi ho údajně viděla jako vůdce celého světa a Rusko jako velmoc. “Všechno roztaje jako led a jediné, co zůstane nedotčeno, bude sláva Vladimira Putina, sláva celého Ruska,” řekla Vanga na konci 80. let.

19 Odpověz
Lis 24, 2022 1:26



| Předmět:
18.11.22 00:24:05 | #1768

Mr. Deng Xiaoping

Není to náhoda, že političtí vazalové ve východní Evropě se netrpělivě dychtili zapojit do probíhající války na Ukrajině, jelikož jak je známo z ekonomických pouček, tak pouze válka spolehlivě odepisuje dluhy. Tím, že jsou Spojené státy v jiné ekonomické situaci, protože veškerou tíhu sankcí nesou jejich evropští poslušní lokajové, mohli si američtí loutkovodiči dovolit okřiknout své štěkající evropské psíky. Nervozita evropských představitelů je pochopitelná, protože pouze díky vlastním sankcím se evropská ekonomika řítí do katastrofy, která svými rozměry brzy dosáhne pověstné krize 30. let minulého století. Evropu podle všeho čeká obrovská nezaměstnanost a děsivý propad životní úrovně, což způsobí, že se hlad, bída a zima po 90 letech opět vrátí do Evropy. Podle zveřejněných údajů ze soboty 5. listopadu hospodařila Evropská unie za prvních devět měsíců letošního roku se ztrátou 37 miliard dolarů, což je propad o 383 % oproti minulému roku. Česká televize, která před pár dny tvrdila, že čínská ekonomika se zadrhává a má potíže, ačkoliv si Číňané letos polepšili o 56 %, tak celkem nepřekvapivě tento údaj o poklesu evropské ekonomiky o již zmíněných 383 % zapomněla zveřejnit.

https://czech.cri.cn/2022/11/09/ARTIT0UOO1d2P6LxoRvb6pHH221109.shtml?spm=C52918.Pq1poEUXqS9i.EuBrjrWWDY62.6
4 Odpověz
Lis 17, 2022 22:37



| Předmět:
04.11.22 18:42:53 | #1767

Je fascinující sledovat s jakou pečlivostí cílí poslední dobou okamura na komunistické voliče, neustálý pláč nad zdražováním, kritika volného trhu a dokone už i hesla typu- voda musí patřit občanům nikoliv soukromníkům.Již brzy se dočkáme vyvlastnování a konfiskace majetku ve prospěch chudých.
A voliči této ultralevicové populisticé chamradě nazývají liberáli bolševiky a neomarxisty.

Velmi doporučiji porovnat aktuální program a rétoriku Ksčm a spd, jsou v podstatě totožné.




| Předmět:
29.10.22 10:59:30 | #1765

V rámci kampaně Dárek pro Putina se v Česku podařilo pořídit modernizovaný tank T-72 Avenger za zhruba třicet milionů korun. Asi jedenáct tisíc Čechů se složilo a vybralo potřebnou částku přibližně za měsíc. Nyní budou organizátoři vybírat peníze na munici.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ukrajina-tank-kampan-tomas-sbirka-darek-putin.A221003_114319_domaci_drb

Sbírka na tank začala na počátku září, cílem bylo vybrat třicet milionů korun. Podle organizátorů je Česká republika první zemí, kde se lidé složili na tank, aby ho poslali proti armádě ruského prezidenta Vladimira Putina.

„Tank dostal jméno Tomáš, odkazující k prvnímu prezidentovi Československa,“ uvedl za projekt Dárek pro Putina Martin Ondráček. Nákup tanku organizátoři projektu konzultovali s ukrajinskou armádou, jeho dodání a transport zajistí české ministerstvo obrany.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ukrajina-tank-kampan-tomas-sbirka-darek-putin.A221003_114319_domaci_drb

Hodně málokdy se cejtím jako hrdej čech, hodně málokdy tomu dávám jakoukoliv důležitost, ale tady je potřeba smeknout.
Skvělé gesto v boji s Putinovou totalitou a epická facka místní kolaborační havěti a pokryteckejm posránkům.



| Předmět:
28.10.22 21:34:17 | #1764

Exkluzivní překlad projevu Vladimira Putina na Valdajském fóru, kde předestřel vizi nového světového řádu založeného na multipolaritě a vzájemném respektu a přátelství mezi všemi národy! Česká a slovenská média nepřinesla o hlavních myšlenkách projevu ani slovo, pouze plivání na Putina, protože se to nehodí do krámu elitám Kolektivního Západu! Eurasie má nakročeno k dominanci v novém světovém řádu v důsledku vlastnictví největších světových zásob nerostných i biologických zdrojů!

Videa
Ze světa

Říj 28, 2022

Co se děje nyní? Nacisté svého času dospěli k pálení knih a nyní se západní “propagátoři liberalismu a pokroku” snížili k zakazování Dostojevského a Čajkovského. Takzvaná abolice kultury, ale ve skutečnosti – už jsme o tom mnohokrát mluvili – skutečná abolice kultury okrádá vše živé a tvořivé a neumožňuje rozvoj svobodného myšlení v žádné oblasti: ani v ekonomice, ani v politice, ani v kultuře.

Samotná liberální ideologie se dnes změnila k nepoznání. Jestliže klasický liberalismus původně chápal svobodu každého člověka jako svobodu říkat, co chceš, a dělat, co chceš, pak už ve 20. století začali liberálové říkat, že tzv. otevřená společnost má nepřátele – ukazuje se, že otevřená společnost má nepřátele – a svoboda těchto nepřátel může a měla by být omezena nebo dokonce zrušena. Nyní to došlo až do bodu absurdity, kdy je jakýkoli alternativní názor prohlášen za podvratnou propagandu a ohrožení demokracie.
https://aeronet.news/video-exkluzivni-preklad-projevu-vladimira-putina-na-valdajskem-foru-kde-predestrel-vizi-noveho-svetoveho-radu-zalozeneho-na-multipolarite-a-vzajemnem-respektu-a-pratelstvi-mezi-vsemi-narody/


1  

| Předmět: RE:
29.10.22 11:03:33 | #1766 (1)

Diktátor vraždící opozici a novináře, anektující cizí území se spousty obětí si bere do huby svobodo a demokracii a vlastizrádná pokrytecká havět mu to žere až mlaská.