Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů

Informace

Název: Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci:
Založeno: 17.03.2021 20:19
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 139515x
Příspěvků:
2264

Toto téma sledují (0):


Předmět diskuze: Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů - Obrana demokratických liberálních hodnot proti lžím xenofobů,homofobů,putinosluhů a ultrakonzervativních dogmatiků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
03.02.23 03:29:53 | #1787

JAK PŘESNĚ JE UTAJENĚ pekelně DOKONALE ŘÍZEN CELÝ SVĚT proti vůli většiny..?? :

“Podobně, jako se kanál táhne pod ulicemi města, prochází zednářstvo neviditelně světovými dějinami.”
(Eduard Drumont)

“Dokud pevně neuchopíme svrchovanou vládu nad světem, budeme všude zakládat a rozmnožovat zednářské lóže. Do nich přilákáme všechny, kteří hrají nebo by mohli hrát vynikající úlohu ve společnosti. Lóže jsou pro nás znamenitým prostředkem k získávání informací a vykonávání našeho vlivu.
Všechny zednářské lóže soustředíme pod jedno vedení, které bude známé jenom nám a v němž budou pouze naši Mudrci. Všechny lóže budou mít své představené, aby jimi byly kryty skutečné řídící osobnosti; jenom ony budou oprávněny k vydávání hesel. V lóžích shromáždíme revolucionářské a liberální elementy ze všech vrstev. Tím se také dozvíme ještě týž den o všech tajných politických plánech a zařídíme se podle toho.
Skoro všichni agenti státní i mezinárodní policie budou členy zednářských lóží, protože jsou pro nás nepostradatelní. Policie je vhodná nejen k zásahům proti nepoddajným, ale bude nás také výborně krýt v našich vlastních záměrech provokováním neklidu a nespokojenosti.
Většina lidí, vstupujících do tajných společností, jsou obvykle šplhouni, dobrodruzi a obecně lidé všeho schopní, které nebude nijak těžké získat pro naše záměry.
Až po světě vypuknou nepokoje, neznamená to nic jiného, než že jsme je vyvolali za účelem zničení nežádoucí jednoty a svornosti. Kde snad dojde k nějakému spiknutí, znamená to opět pouze to, že jeho hlavou je některý z našich oddaných agentů.
Je přirozené, že jenom náš národ může vést a řídit zednářstvo, protože jen my víme, jaký je konečný cíl a smysl jeho činnosti.
Nežidé naproti tomu nerozumějí ničemu, dokonce ani bezprostředním výsledkům. Obvykle se spokojují s okamžitým uspokojením vlastní samolibosti při provádění svých plánů, a nepozorují, že nevyšly z jejich hlav, ale byly jim námi podsunuty.”
(Protokoly sionských mudrců 15, 6-9)

Ulrich Fleischhauer; PRAVÉ PROTOKOLY SIONSKÝCH MUDRCŮ – Znalecký posudek, vypracovaný z pověření soudního dvora č. V v Bernu
http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Prave_Protokoly_sionskych_mudrcu.pdf

Johannes Rothkranz; SVĚTU VLÁDNOU SUPERLÓŽE
http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Svetu_vladnou_superloze.pdf

Dr. Friedrich Wichtl; ZEDNÁŘSKÉ VRAŽDY – POZORUHODNÁ ODHALENÍ!
https://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Zednarske_vrazdy_Pozoruhodna_odhaleni.pdf




| Předmět:
30.01.23 07:24:44 | #1785

Opět přišel čas se rozloučit.Má veškerá politická snaha na sociálních sítích a zde cílila na tuto chvíli.

Na moment kdy bude zvolena prozápadní slušná vláda s oporou v senátu.
Na moment kdy po dvaceti letech dosedne na hrad slušný člověk.
Na moment kdy racionalita, rozum a vzdělání zvítězí nad populismem, strachem a hloupostí.
Na moment, kdy tolerance, pochopení a respekt zvítězí nad nenávistí, xenofobií a homofobií.

Na moment kdy jsem si k mému úspěšnému vyvrcholení pomohl za pomoci této pomůcky:

https://1884403144.rsc.cdn77.org/foto/dildo-slonovina-historie-robertek-sex-drazba-aukce/NjIweDMyOC9jZW50ZXIvdG9wL3NtYXJ0L2ZpbHRlcnM6cXVhbGl0eSg4NSkvaW1n/3394032.jpg?v=0&st=Gk9ZSGbSnkvR4K0d2E7e1swrTwAma4kV1jkfl1BZ7MI&ts=1600812000&e=0

PRAVDA A LÁSKA VÍTĚZÍ NAD LŽÍ A NENÁVISTÍ



| Předmět: Battle won
29.01.23 12:28:45 | #1784

Opět přišel čas se rozloučit.Má veškerá politická snaha na sociálních sítích a zde cílila na tuto chvíli.
Na moment kdy bude zvolena prozápadní slušná vláda s oporou v senátu.
Na moment kdy po dvaceti letech dosedne na hrad slušný člověk.

Na moment kdy racionalita, rozum a vzdělání zvítězí nad populismem, strachem a hloupostí.

Na moment, kdy tolerance, pochopení a respekt zvítězí nad nenávistí, xenofobií a homofobií.

Na moment, kdy se odporný tupý nacionalismus rozpustí na sračku pod silou demokracie a racionálního rozumu.
Na moment kdy prozápadní směřování zvítězí nad proruskými populisty a lháři.

Kdykoliv bude hrozit návrat těchto patogenů v podobě Antagonů,Luquinhů, Jehlanů a Spratků a dalších xenofobních proruských lhářů a populistů, budeme zase bojovat.

PRAVDA A LÁSKA VÍTĚZÍ NAD LŽÍ A NENÁVISTÍ



| Předmět: RE: Battle won
02.02.23 10:39:33 | #1786 (1)

Až ucítíte zase přetlak, tak se nezapomeňte opět vrátit.


 #1784 

| Předmět:
27.01.23 04:14:56 | #1783

Občané této země, dovoluji si v souvislosti se současnou politickou situací, napsat několik faktických poznámek o občanovi Ing. Babišovi. ¨

  1. Od roku 1918 je prvním politikem v historii naší země, který vykonává funkci pro stát – tedy i pro nás, zcela zdarma !!!! Celý jeho ministerský plat je automaticky odesílán na charitu. ¨
  2. Od roku 1989 je prvním ministrem financí, který sestavil vyrovnaný rozpočet a ještě skončil s přebytkem.¨
  3. Všechny jeho firmy působící na území ČR, mají sídlo v ČR. Tedy zde platí daně. Za cca 20 let působení jeho firem, odvedl do státní pokladny daně v řádu miliard.
  4. Jako fyzická osoba odvedl do státní pokladny daně z příjmu v řádu stovek milionů.
  5. Zaměstnává cca 35 000 lidí – tedy s jejich rodinnými příslušníky živí cca 100 000 lidí¨
  6. Soudruh Sobotka odvolal z funkce nejlepšího ministra financí pro „vícečetná podezření z daňových úniků“, aniž by dodal na stůl jediný důkaz v paragrafovém znění, dosvědčujícíchY skutečnost, že se Ing. Babiš dopustil trestného činu. Rovněž tak nikdo z těch pomlouvačů nepoložil na stůl jediný konkrétní důkaz v ostatních kauzách, ze kterých ho obviňují. Usnesení sněmovny je naprosto ostudné a neodůvodnitelné.
  7. Soudruzi Sobotka a Kalousek, v době kdy vykonávali za tučný plat funkci ministra financí, zadlužili tuto zemi o cca 900 miliard. Soudruh Sobotka ještě navíc prodal OKD Bakalovi za 4 miliardy a ten následně vytěžil z OKD 114 miliard. Pak jim OKD hodil zpět na hlavu a opět Sobotka nařídil vládním usnesením Babišovi, aby do OKD nalil dalších 700 milionů. Tak tomu říkám správa majetku v rámci řádného hospodáře ála ČSSD. Takový obchod může podepsat jedině debil nebo podplacený ministr. Vyberte si: Místo toho, aby Sobotka seděl v base za velezradu, neboť způsobil tomuto státu mnoha miliardovou škodu – byl premiér !!!
  8. Obdivuji miliardáře Babiše, že do toho vůbec šel. Vždyť on nás, ani tuto republiku, ke svému životu nepotřebuje !!!! Všichni ti pitomci, co protestují na náměstích některých našich měst, poslanci i senátoři, nesahají Ing. Babišovi ani po kotníky!

22 Odpověz
Led 26, 2023 22:32



| Předmět:
21.01.23 17:26:37 | #1782

prostoru dlouhodobě zlehčoval ruskou hrozbu, píše ve svém komentáři Alexej Sevruk.
V čele petiční iniciativy Za mír a spravedlnost stojí Matěj Stropnický
V čele petiční iniciativy Za mír a spravedlnost stojí Matěj Stropnický | foto: Michal Růžička, MAFRA

Mezi petenty najdeme známé dezinformátory a šiřitele ruských narativů napříč politickým spektrem. Pokaždé, když se objeví další podobná pochybná iniciativa, snažící se usmířit stranu, která šíří vraždění, zkázu a teror, se stranou, která se pokouší bránit, mi naskočí písnička starých dobrých pankáčů ze skupiny Šanov I, kteří za pozdního socialismu, vydatně, jak by se dnes řeklo, trolili pokrytecké holubice míru, obrazně vypouštěné na pokyn zdiskreditovaných a dementních soudruhů z řad tehdejšího establishmentu.

Jedná se o svým způsobem geniálně jednoduchý text, který si tu dovolím uvést v plném rozsahu: „My jsme ještě mladý, a brzo budem starý. My nechceme válku, my chceme mír. Máme rádi Lenina a večer pudem do kina.“

Za mír a spravedlnost
Petice zveřejněná počátkem ledna vyzývá českou vládu k tomu, aby podnikla veškeré kroky k dosažení urychleného příměří na Ukrajině a přestala podporovat další sankce vůči Rusku. Součástí jednání má být přerušení dodávek zbraní a jednání o „spravedlivém míru“. V čele iniciativy stojí někdejší politik zelených a sociální demokracie Matěj Stopnický, bývalý ministr zahraničí Jan Kavan a imunolog Václav Hořejší. Celý text petice si můžete přečíst zde.

Následuje refrén, v němž se dokolečka s tupým vztekem opakuje název celé kompozice: „Moskva slzám nevěří!“ Dobová obsahově vyprázdněná hesla, libovolně zrýmovaná a poskládaná teplickými rebely v novém sledu, vytvářela jeden velký fakáč, namířený do obličejů tehdejších místních usmiřovatelů a jejich moskevských pánů, kteří se vyzbrojovali tak, že jejich staré zbraně útočí na Ukrajině ještě dnes, po bezmála čtyřiceti letech, zatímco z tribun kázali mír.

Každý soudný člověk chce mír. Jde „jen“ o cenu takového míru. Všude, kam přijdou Rusové, tam zřídí koncentrák, mučírnu a masové pohřebiště pro nepohodlné občany Ukrajiny nebo jenom náhodné oběti efesbáckých represí.

Následky ruského raketového útoku na obytný dům ve městě Dnipro (15. ledna 2023)
Polská houfnice Krab pálí na ruské pozice v Doněcké oblasti (17. ledna 2023)
Zoufalí obyvatelé Dnipra na místě ruského raketového útoku na obytný dům (15. ledna 2023)
Černihiv. Serhij Šumej si povídá se svým synem Vitalijem, který byl jako operátor raketometu těžce zraněn v bojích v Donbasu (11. ledna 2023)
390 fotografií
Tohle všechno odhalili Ukrajinci na místech, odkud vypudili okupanty: v Buči, Irpini, Boroďance, u Izjumu a naposledy v Chersonu. Další hrůzné objevy svět teprve čekají: Luhansk, Mariupol, Doněck, Sevastopol...

Už před únorovou invazí se objevovala četná svědectví o ruském koncentračním táboře Izolace v Doněcku, kde jsou vězni zbavení veškerých práv a vydaní na milost sadistům v ruských uniformách. Ukrajina bojuje o své území, ale především o miliony svých lidi, žijících pod okupační krutovládou – v některých oblastech už devátým rokem. Nemyslím, že signatáři a iniciátoři petice zohlednili také jejich hledisko.

Jak ukázal vývoj posledních deseti měsíců, jediná účinná síla, která je schopná zastavit rozšiřování (bez nadsázky) ruského fašismu, jsou Ozbrojené síly Ukrajiny. Konec války (a tedy dosažení míru) pak zcela závisí na schopnosti ukrajinské armády zapříčinit ruské armádě takové ztráty, které Rusko nebude schopno obnovit. A v této životně důležité a neskutečně náročné misi ukrajinské armádě pomáhají západní sankce i dodávky zbraní od západních spojenců – navzdory defétistickým hlasům.

Připojená území dosáhnou celoruské úrovně v roce 2030, odhaduje Putin

Není třeba přesvědčovat Ukrajince, na jejichž hlavy létají ruské rakety, o nutnosti míru. Co je ale mnohem horší než ruské ostřelování obytných čtvrtí, škol a nemocnic, je živoření pod ruskou knutou. A to natolik, že Ukrajincům to stojí za pokus jednou pro vždy zlomit veškeré ruské dobyvačné snahy. A západní společnosti by je v tom měly maximálně podpořit.

Úplně nejhorší, co v této situaci může udělat strana bránící se nespravedlivé, krvavé, extrémně kruté a zákeřné válce, by bylo složení zbraní. Příště by čeští omlouvači Putina, dezinformátoři nebo jenom užiteční intelektuálové mohli oslovit ruské vedení a požádat je, aby ukončilo válku. Možná by je překvapilo zjištění, že platí totéž, co před čtyřiceti lety: Moskva slzám nevěří. Rusko rozumí jenom síle.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/matej-stropnicky-ukrajina-rusko-petice-za-mir-a-spravedlnost-alexej-sevruk.A230112_100131_zahranicni_aha




| Předmět:
15.01.23 16:50:44 | #1781

Celá SPD je jen ekvivalent vychcanejch podnikatelů zaměřující se na nevzdělané hlupáky a vystrašené důchodce.
A zatímco jedni je vozí po výletech a pak je nutí kupovat drahé nádobí, druzí zakládají callcentra a tahají z nich prachy skrz nesmyslná pojištění, tak Okamura založil politickou stranu, kde slibuje a straší plebs,rasisty a xenofoby nejabsurdnějšíma nesmyslama.
Uvěřit blábolům typu že ČR přijme statisíce uprchlíků,že na nás putin hodí atomovky že President si jen tak odvolá vládu, nebo že Pavel někoho pošle do války a stovky dalších lží zde presentovaných imbecilem Antagonem, uvěří jen hrstka nejpitomnějších hlupáků.
I to ovšem Okamurovi krásně stačí na tučný státní příspěvek a dál slibuje nesmysly z bezpečné neodpovědné vyhřáté opoziční židle.
Brzo ovšem příjde den, kdy jeho voliči prohlédnou, a pak se celá jím šířená nenávist stočí na jeho hlavu.
Propadák v presidentské volbě je začátkem tohoto procesu.




| Předmět:
08.01.23 00:08:37 | #1779

Devatenáctiletý student střední školy v Praze 4 zaútočil před polednem mačetou na jednoho z učitelů. Ten útok nepřežil. Pachatel z místa utekl, police ho zadržela po 13. hodině v Dolních Břežanech. Předpokládaným motivem činu byl spor mezi ním a pedagogem.

Zdroj: https://www.idnes.cz/praha/zpravy/maceta-utok-stredni-skola-ucitel-mrtvy.A220331_124246_praha-zpravy_zuf

čecháček a mačetou?
To je ale smůla, bejt to cizinec a ideálně muslim tak o tom okamura a další xenofobní chamrad píše sto článků za den ve snaze vyvolat strach a náboženskou nenávist.
Takhle se ani nezmíní, češi přece mačety nenosí...



| Předmět:
05.01.23 22:52:18 | #1778

spisovatel, jasnovidec, vědmák, psychotronik, léčitel Josef Staněk / https://www.agapebrno.cz/ doporučuje volit toho, na kterého je nejvíce útočeno...moudrý ví na koho a iniciálny má A.B. a dodnes bojuje proti největšímu zlu posledních let, této strašné Apokalypsy a tím je zejména islamizace...­.největší ohrožení nejen tohoto národa...



| Předmět:
02.01.23 23:02:56 | #1777

Německo nabralo od roku 2015 miliony nelegálů kteří neměli absolutně jakékoliv doklady,už dávno ale mají Německé občanství a dostávají v Německu život zadarmo už 6 rokem.

Gustav 2021

TOHLE JE ASI TA NEJLEPŠÍ UKÁZKA TOHO ČEMU JE SCHOPNA UVĚŘIT NEVZDĚLANÁ IDEOLOGIÍ A NENÁVISTÍ VYMLETÁ LOPATA CO O AZYLU,OBČANSTVÍ,MIG­RACI ,NÁBOŽENSTVÍ A PRÁVU NEVÍ ABSOLUTNĚ NIC.
EPICKÁ UKÁZKA ZLA PŘÍMÉ DEMOKRACIE.