Neni v ceske kuchyni nic, co by se zde nedalo normalne udelat a take delam !
Neni v ceske kuchyni nic, co by se zde nedalo normalne udelat a take delam !
Delam bezne houskovy, kynuty, bramborovy, karlovarsky a bavorsky knedlik ! Podle potreby .
Droždí je tam stejné jako u nás? A pšeničnou mouku tam mají taky stejně hrubou jako u nás? A karlovarský děláš z toustovýho chleba?
drozdi je zde jako v cesku, syrove a nebo suche, karlovarsky delam z peciva jako je rohlik, mouku pouzivam polohrubou, mam to radeji !
jo a co hořčice? Mají tam i nějakou podobnou hořčici té naší plnotučné?
Je zde plno jak Americkyvh , tak nemeckyvh horcic, co jsou na urovni plnotucne ceske !
Ze pry zde v Americe neni mouka na knedliky, ze zde neni k dostani dobry chleba, ze zdejsi pivo nestoji za nic a ono se ukazalo, ze nic z toho neni pravda :-)
Znaji, ale v jinem provedeni. Houska jen Kaiser roll a rohlik je podle lokality podobny, ale ne stejny, to se neda ocekavat od nikoho !
ty lidi by porad chteli mit Cesko v Americe, aby tu bylo vse jak v Cesku ale vyplatu meli v dolarech-)))))