Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3608808x
Příspěvků:
113443

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #32175

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
25.04.23 12:19:42 | #32175
Reakce na příspěvek #32155

Já ho mám a jsem s ním spokojená. Dozvídám se tam spoustu věcí, které se v našich masmédiích neobjevují. A ty jsi jeden z těch, který se bez masmédií neobejdeš. Tvůj jednostranný pohled tu ukazuješ každý den. Jsi podle mě navíc i podvodník, který sem v době BANU chodil pod falešným profilem - cardio a tím porušil stanovy pro Chatujme a měl bys být za to potrestán. Lorak tě nepotrestá, ten na to nemá odvahu. A ty to moc dobře víš a využíváš toho. On tě nepotrestá ani za tvoje chování, které já považuji za nevhodné.
A jak už jsem říkala, neber si mě do huby.


 #32155 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
25.04.23 15:20:01 | #32187 (1)

Lorak ma odvahu na ledasco, ale nema potrebu lidi zbytecne perovat uplne za kazdou blbost.

Jak vecsi problem urcite vidim tu samotnou neuctivou formu komunikace, jak to samotne ochazeni blokace.

Kdyz nekdo obcas ujede a je to ovlyvneno i chovanim jineho diskutera vuci nemu, tak to umim pochopit a maximalne udelam potrebnou cenzuru, ale nevidim duvod ani zde pro kazde klopytnuti hned nekoho blokovat.

A pak az mam byt fer jakou mirou merim sam sobe tak by to melo byt i vuci jinym diskuterem a taky nejsem bez chyb. Marti uprimne, ani u vas v tebou spoluspravovane diskusi to neni vzdy na 100% v souladu s pravidly a taky se tam casto nechavate unest negativnimi emocemi a to za co by ste jineho cloveka cenzurovali a blokovali casto i vy jako spravkyne sami nekdy delate v chovani k jinym diskuterum s kterymi nesouhlasite a nebo minimalne tolerujete takove ne prilis uctive chovani vuci urcitym diskuterum.

Blokaci tu jinak Krakoviudelila KamilaLiska. Myslim, ze na 1 tyden a sama mu ji i predcasne zrusila a ja sem ji v teto veci do toho nijak nekecal a nechal sem ji jako spoluspravce plne autonomne rozhodnout.

Pri opakovanem a neustalem osocovani a nalepkovani jinych diskuteru jiste pak mimo samotne cenzury zase muze prijit i ta blokace, ale byl bych rad, kdyby se lidi sami usilovali sklidnit udelali si sami urcitou autocenzuru a kdyz uz i chvili vybuchnou, aby se zase dal usilovali s jinymi lidmi diskutovat dustojne a klidne hajic svuj nazor a presvedceni bez toho osobniho napadani jinych diskuteru.

Az nekdo ale dela schvalnosti navdory primemu napomenuti tak samozrejme pak musi pocitat i s tou blokaci.

Tu ma zde v teto diskusi za opakovane poruseni pravidel i po napomenuti GalvestomTX a dostal ji ode mne za stejnou vec uz 4x a tak ji ma ted do odvolani, nebo se nepoucil ani po posledni mesicni blokaci a sve chovani, za ktere uz byl predtim 3x na kratsi dobu zablokovan opakoval znovu.

Mimo neho ted vidim, ze je jeste zablokovan krudox. Tak zrejme tu videla Kamila nejaky duvod pro jeho blokaci a zase nechavam na ni kdy mu ji zase zrusi.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
25.04.23 15:53:56 | #32188 (2)

A co kdyz nalepku sam velky spravc *5647* spravce? Loraku nenech se svadet marty, to je znama sekernice *7000*


1  
 #32187 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
25.04.23 16:58:45 | #32197 (2)

Na tohle ti ještě odpovím. Dokud tu nebyla Kamila, tak jsi nikoho neblokoval a ani nemazal žádné příspěvky, nedělal jsi vůbec nic. Také proto si tvoje diskuse vysloužila ono E. Více se rozepisovat nebudu, vše podstatné jsem napsala ještě v době, kdy jsem sem chodila diskutovat.


 #32187 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
25.04.23 17:58:39 | #32202 (3)

Děkujeme za jakýkoli názor, i sebeblbější :-)))))))))))))))))))


 #32197 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
25.04.23 18:45:21 | #32223 (1)

Já plně respektuju, že jsi nahuštěná z FB doprasknutí, jen dezoláty z FB a jejich lžmi :-)))))) ty svůj názor nemáš, ty máš pouze názor dezolátů z FB :-)))))
Někteří to tak prostě máte :-))))))))))
Proto jsem s tebou odmítl diskutovat a na tom se nic nezmění, martičko .-)))))))))))))))


1  
 #32175