Dělal jsem, když jsem vařil v takové restauraci. Tohle vypadá na nějaký předkrm, jestli to je nějaká paštika, nevim. Ale takhle se typicky předkrm servíruje, i když na ten je to zas docela velká porce, stačili by dva komínky....
Dělal jsem, když jsem vařil v takové restauraci. Tohle vypadá na nějaký předkrm, jestli to je nějaká paštika, nevim. Ale takhle se typicky předkrm servíruje, i když na ten je to zas docela velká porce, stačili by dva komínky....
Komínky? já mám celou dobu za to že jsou to uřízlá kolečka párku. Bez srandy.
Jo tak jsem se teď ten obrázek pokusil vyhledat a fakt je to nějaká
klobása. Má to být sranda, kdy si někdo udělal haute cuisine z párků či klobás
https://twitter.com/AVBoets/status/1525228371638116355
https://vk.com/wall295826177_16911
Přesně to mě napadlo jako první :-) Někdo nakrájel párek, nazdobil talíř a dal to jako obrázek. Legrácka. Myslela jsem že to byla Jessi, která moc maso nejí
Takovéhle "obrázky" se dělají v tzv. luxusních restauracích. To je standardní servírování, jídlo tam nemá být naházené na talíři, ale nějak vkusně upravené.
No popravdě se ve mě taky objevili pochyby díky některým nesrovnalostem (kapanec na okraji, převrácený salát atd.), spíš jsem to ale tipoval na nějakou obyčejnou restauraci, která se o takovýto způsob servírování (říká se tomu prezentace) pokouší.
Jenomže tomuhle já neříkám vkusně upravené.
Podle mě úprava musí vždy vycházet z toho, CO to je, podtrhnout konzistenci
a chuť, párek je párek, pořádný lákavý voňavý kus, a nepředstírá,
že je něco jiného. A omáčky a hořčice mají lákat k namočení, a ne
dumat, jak to budu na talíři honit.
Tohle byla taky recese, párky se v luxusních restauracích nepodávají. Tam se mimochodem nepodává nic, co dostaneš v běžné restauraci.
Však ano, myslela jsem že to tak všichni berou :-)) ani ve snu by mě nenapadlo že to může někdo vzít vážně. A to tedy humoru moc nerozumím, ale tady mě praštil párek přes oči. Kdo by takhle zdobil tři kolečka párku? Jen recesista :-)