No :)) to nevim, zda zrovna ja nekoho obohatim :)) ale brambira je dobrej napad. Ja teda do sekany davam jen krapitek strouhanky. Mam rada kdyz je to v podstane jen maso :))
Jo, to jistě, to nastavování masa neni nic moc. Jen samotné maso byva dost tvrde, jako sekaná. Nebo to neumim připravit.
Minulý týden jsem do sekané dával čerstvý medvědí česnek. Pak stačil stroužek normálního a hezky voněla. Jinak strouhanku dávám taky.
Medvedi cesnek je vzacnost. Roste nám na zahrade momentálně jeden, nevim, co to udela dal. Mít ho dost, tak v sekané musi byt výborný.
U nás je místo, kde ho roste hodně.
Ještě mi připadá, že záleží jak je maso namleté. Z jednoho řeznictní
je sekaná taková zdrclá, z druhého hezky nadýchaná. Nebo jí peču
pokaždé jinak?
Takova místa, kde rostou bylinky, jsou už vzácnost. Už ani kytky na
loukách nejsou.
A samozrejne záleží, jake maso se namele. Nekde do toho dají i staré
parky...
Určitě záleží na masu. U sekané se to zdrcne když je moc suchá, a také když je tam přidáno nějaké hovězí :-))
Dávám většinou hovězí a vepřové napůl. Melou ho na prodejně takže vidím co tam je. Ale nejsem náročný a klidně koupím maso u putu v Tescu. Jenom vakuově balené neberu, to mi nejde pod nos.
Delam z mixu vepr a hovezi, davam tam hodne cibule a vejce a strouhanky jen trochu. Zatim jsem mela kliku a tvrdy mi to neprislo. A super je, zabalit ji do platku anglicky slaniny.
možná to vejce to zjemňuje. Já dávám směsku nejraději do plněné papriky :-) Tedy do dušených variant. Mňam, žebych nějakou tu rajskou udělala?