Rozcestník >> Koníčky a zájmy >> Vraždy v kuchyni

Informace

Název: Vraždy v kuchyni
Kategorie: Koníčky a zájmy
Založil: Jessie
Správci: Jessie
Založeno: 29.09.2020 13:52
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 117408x
Příspěvků:
1147

Toto téma sledují (3):


Předmět diskuze: Vraždy v kuchyni - Trestuhodne zločiny při vaření. A také naopak šikovné vychytávky. Nebo prostě co dnes vaříte.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #658

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE:
18.04.21 15:13:25 | #658
Reakce na příspěvek #657

No :)) to nevim, zda zrovna ja nekoho obohatim :)) ale brambira je dobrej napad. Ja teda do sekany davam jen krapitek strouhanky. Mam rada kdyz je to v podstane jen maso :))



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
18.04.21 15:22:49 | #659 (1)

Jo, to jistě, to nastavování masa neni nic moc. Jen samotné maso byva dost tvrde, jako sekaná. Nebo to neumim připravit.


 #658 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.04.21 15:25:18 | #660 (2)

Minulý týden jsem do sekané dával čerstvý medvědí česnek. Pak stačil stroužek normálního a hezky voněla. Jinak strouhanku dávám taky.


 #659 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.04.21 15:29:30 | #661 (3)

Medvedi cesnek je vzacnost. Roste nám na zahrade momentálně jeden, nevim, co to udela dal. Mít ho dost, tak v sekané musi byt výborný.


 #660 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.04.21 15:33:45 | #662 (4)

U nás je místo, kde ho roste hodně.
Ještě mi připadá, že záleží jak je maso namleté. Z jednoho řeznictní je sekaná taková zdrclá, z druhého hezky nadýchaná. Nebo jí peču pokaždé jinak? *27179*


 #661 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.04.21 15:36:56 | #663 (5)

Takova místa, kde rostou bylinky, jsou už vzácnost. Už ani kytky na loukách nejsou.
A samozrejne záleží, jake maso se namele. Nekde do toho dají i staré parky...


 #662 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.04.21 15:49:39 | #664 (5)

Určitě záleží na masu. U sekané se to zdrcne když je moc suchá, a také když je tam přidáno nějaké hovězí :-))


 #662 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.04.21 17:21:55 | #667 (6)

Dávám většinou hovězí a vepřové napůl. Melou ho na prodejně takže vidím co tam je. Ale nejsem náročný a klidně koupím maso u putu v Tescu. Jenom vakuově balené neberu, to mi nejde pod nos.


 #664 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.04.21 17:07:56 | #665 (2)

Delam z mixu vepr a hovezi, davam tam hodne cibule a vejce a strouhanky jen trochu. Zatim jsem mela kliku a tvrdy mi to neprislo. A super je, zabalit ji do platku anglicky slaniny.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.04.21 17:14:05 | #666 (3)

možná to vejce to zjemňuje. Já dávám směsku nejraději do plněné papriky :-) Tedy do dušených variant. Mňam, žebych nějakou tu rajskou udělala?


 #665 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.04.21 17:51:35 | #668 (4)

Udelej ja asi udelam tu sekanou :))