Rozcestník >> Náboženství >> Ateistická společnost

Informace

Název: Ateistická společnost
Kategorie: Náboženství
Založil: sirStanley
Správci: sirStanley , Ondi
Založeno: 10.01.2020 11:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 2695471x
Příspěvků:
73968

Předmět diskuze: Ateistická společnost - “Ateismus je pochopení, že neexistuje žádný věrohodný vědecký ani faktický důkaz existence boha, bohů nebo jiných nadpřirozených jevů a bytostí.” Ateismus je racionální a pragmatický a humanistický postoj k světu. Racionální v tom, že usiluje o poznání pravdy ( tím odmítá teorie o existenci neprokázaných nadpřirozených bytostí a jevů). Pragmatický, protože za prioritní považuje to, co je užitečné a prospěšné (náboženství to není, už proto, že lidi rozděluje - viz vztahy mezi židovskou vírou, islámem a křesťany). Humanistický proto, že na první místo staví člověka, skutečnou bytost, nedokonalého, ale vyvíjejícího se tvora, jakým jsme my všichni (ne tedy nějakého vymyšleného stvořitele mimo čas a prostor, kterého ani nelze dokázat).
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #43377

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
15.08.23 11:41:21 | #43377
Reakce na příspěvek #43372

No, to co jsi napsal teď je opravdu pravda .-)))))))))))))))))
Otázkou jen je, proč to řešíš????
No a my víme proč : protože se POKOUŠÍH VSUGEROVAT LEŽ, že USA nemají právo mít někde svou základnu mimo své území a že si to právo osobují .-)))

A to už je lež : USA nemají základnu nikde, v žádné zemi, ve které ta země tu základnu USA nechtěla. A pokud už ji někde mají a ta země ji přestane chtít, odejdou, až se vypořádají příslušné smlouvy a náhrady

Takže tady se jedná :
a, o tvoji hloupost
b, o tvoje lhaní

Ono totiž platí, že pokud bys v těch základnách USA neviděl žádný problém, což je faktický stav věci, tak bys o nich 20 let nemlel píčoviny a nelhal.
Smiř se s tím, že USA mají základnu jen tam, kd eji chce daná zem mít a tak je to naprosto v pořídku - nelze 2 zemím zakazovat se na něčem domluvit, jen proto, že nějakýmu psychopativkýmu píčusovi v kremlu se to nelíbí.
Když se začne chovat normálně, nebude mít žádná ze zemí, které s ním mají zkušenost, potřebu, stavět si na svém území americkou základnu

a rusák ať si ji klidně postaví ve venezuele.


 #43372 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
15.08.23 11:48:06 | #43381 (1)

krak -- snad si nemyslis ve sve inteligenci, ze treba Japonci chteji americkou zakladnu na svem uzemi - zeptej se treba holandanu jsou kousek od tebe nebo nemcu -- myslim rozumnich lidi ne politiku nebo americkych analniku


 #43377 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
15.08.23 11:51:58 | #43384 (2)

Jistěže všechny ty země tam tu základnu svou demokratickou většinou chtějí.
To si nemyslím, to vím.
Samozřejmě jako v každém národu a zemi se najde vždy pár antiamerických přiiblblíků, neschopných vnímat realitu světa a ti se dožadují (a většinou jsou i víc slyšet a vidět, než ta většina souhlasících), kteří dělají nesouhalsný virvál.


 #43381