Ale ničí pomáhá ničit škodliviny z jídla ve střevech které máš tam celý život usazené.Nikdo neříká aby jsi denně pil 10 piv ,ale jednou za čas dal 1 i 2 piva.
Ale ničí pomáhá ničit škodliviny z jídla ve střevech které máš tam celý život usazené.Nikdo neříká aby jsi denně pil 10 piv ,ale jednou za čas dal 1 i 2 piva.
Jestli ničí škodliviny ve střevech nevim, ale zhoršuje kognitivní funkce, poškozuje játra, narušuje spánek, škodí osobám s vysokým tlakem, snižuje imunitu některých orgánů, zvyšuje pravděpodobnost rakoviny některých orgánů buď přímým drážděním (např. hltanu při konzumaci silných destilátů), nebo zanášením cizorodých látek (např. do tkáně prsu). Některé alkoholické nápoje mohou také obsahovat plísňové toxiny (nejčastěji pivo kvůli nízké kvalitě sladu), škodlivé produkty kvašení (např. nekvalitní destiláty) nebo zdraví neprospěšná aditiva (např. konzervační látky, chemické barvivo či aroma).
Já nepíšu o lihovinách ale pivu navíc chmel je dobrý na spánek.Mam tu bylinný čaj v kombinaci asi 4 druhů bylin a je tam i chmel a jak se po tom spí.Hlavne pivo musíš brát jako že ho nebudeš pít denně 10 piv ale dáš si skleničku či dvě jednou za čas. Já alkohol nepiju a střeva čistím jinak,ale i já vím že pivo umí střeva pročistit.
Řeč je o alkoholu. V pivu je vedle chmelu taky alkohol a to je škodlivá látka (v podstatě jed). Pokud chci něco na spánek, tak si můžu vzít něco, co neobsahuje jed, např. čaj z meduňky. Stejně tak pročistit střeva si můžu prostředkem, který neobsahuje jed - alkohol je navíc "čistí" i s mikroflórou, kterou potřebujeme k trávení.
Čaj na spaní mám bylinkový meduňka i chmel tam je . Na čištění střev nejen neškodný je pivo,ale i strava zdravá na střeva, což dělám a dokonce čištění střev i také výplach střev.
Ještě jednou - existuje nealkoholický a jedna 12° denně je lék -
trávení, ledviny a pod.
To rozhodně není lék. Alkohol tě zabíjí.
leda že by sis dal 12° nealko
Stačí nechat otevřenou dvanáctku na slunci a po hodině je bez alkoholu -
pak lednice a chutná stejně.
Když si vzpomenu na mladost, cca do 30-35 -ti, tak už bych měl být
několik let mrtvý.
to se projeví průběžně až někdy ve stáří. Kumuluje se to, kumuluje, až se to naakumuluje.
Pokud dosáhnu 70 budu spokojen - v 2016 jsem měl štěstí a tak 8 let
"nad-sluhu-ji".
No já mám v plánu Halleyovu kometu.
V 1986 jsem ji propásl v 2061 mi bude 103(necelých) - babička umřela v
99-ti.
Takže uvidíme.
Stačí pivo ohřát na 49°C - alkohol se vypaří - nebo jsou piva bez
alkoholu.
Já piju Birell grep - a sen-tam Plzeň, Starobrno, Kozel - ke zdraví
Když tam nemáš alkohol, tak je to v poho. Ale česká nealkoholická piva nějaký alkohol obsahují, na obalech se uvádí že mají max. půl procenta.
V půllitru nealkoholického piva je polévková lžíce (2,5g) 100%
alkoholu. Proto se nesmí nabízet (podávat) dětem.
Alkohol je nekompromisní jed ničící vše živé, proto se používá na
desinfekci v lékařství. Alkohol dělá z trouby sebevražedného hrdinu, z
mírumilovného člověka vraždící zvíře.
Lidé, kteří se pravidelně vnitřně desinfikují se zřídka dožijí ve zdraví 60. let. To, že alkohol se stal součásti lidské kultury na tom nic nemění. Slepých uliček Evoluce je více.