Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5430030x
Příspěvků:
149191

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #110405

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
10.07.23 16:36:54 | #110405
Reakce na příspěvek #110350

Jo, v reálu jste na dně a zcela mimo. Že se cítíte být jinde, je váš problém. A nezmění to ani vaše trapné nouzové argumenty o úrovni výraziva. Ostatně právě toto odvádění od podstaty bylo praktikováno v padesátých letech a v sedmdesátkách...
** Každý, kdo dává přednost válce před nečlenstvím UA v NATO, je spoluodpovědným za mrtvé a zmrzačené v této válce.** Forma, jak to kdo říká, je důležitá jen pro určitý typ lidí. Na tom dně ještě nějaký čas zůstanete, že?


 #110350 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
10.07.23 16:48:23 | #110407 (1)

Opět jste jen obrátil, s čìm jsem já přišel první. 😁 Co jiného ale čekat od putinovského papouška? Zlatej Krush, to byl alespoň důstojný oponent.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.07.23 01:29:32 | #110544 (2)

Vy jste nepřišel s ničím, co by bylo k věci. Na konkrétní tvrzení přinášíte posudek jazykového vyjádření a stylu a samozřejmě zařazením autora do skupiny přinejmenším trapných. To jsou praktiky, které bohatě uplatňovali propagandisté bolševiků, když jim došly argumenty, což bylo téměř pořád. A protože to děláte opakovaně netušíc, v jaké poloze se pohybujete, tak vás na to upozorňuji. Ale vy nejste zjevně s to si uvědomit čeho se vlastně dopouštíte a utěšujete se, že vás opakuji a že jste první.
Důstojný oponent přináší argumenty a odpouští si posudky oponenta. To vám, bohužel, vůbec nejde.


 #110407 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.07.23 07:33:11 | #110547 (3)

Odpovím vám pouze doslovnou citací vašeho příspěvku. Z něj nechť soudný a inteligentní čtenář, jakých je tu většina, posoudí, komu se jazyk a myšlení bolševiků 50tých a 70tých let dostaly natolik pod kůži, že už si to není schopen uvědomit. Také je z něj patrno, jak kultivovaně, akademicky a věcně argumentujete a nevyjadřujete se k osobě oponentů, nýbrž vždy k tématu.
Zde je ta perla tohoto fóra:
Zpitoměli vás na úroveň hitlerovských nacistů, kteří ochotně vyvražďovali lidi podle nesmyslných pravidel a zásad, pro jakýsi ideál absolutní nadřazenosti jedné rasy, jednoho národa. A někteří z takto uvažujících jsou ještě k tomu notní hulváti.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
11.07.23 09:55:01 | #110479 (1)

"Každý, kdo dává přednost válce před nečlenstvím UA v NATO, je spoluodpovědným za mrtvé a zmrzačené v této válce."

Zajímavá myšlenka. Moc jí nerozumím.
Jako že "raději válku, než nečlenství UA v NATO"???????
Nebo jako že "raději válku, než nebýt v NATO"????
Tomu druhému dávají přednost Ukrajinci - svébytný, svéprávný, suverení stát s právem si rozhodovat svoji cestu.

Jsou to navíc klasicky totálně nesouměřitelné zájmy : válka a ne-členství v obranném paktu.

Odvádění od jaké podstaty? Že Putler je psychopatický šílenec, ktermu s etěch asi 20 let prezidentování už vrazilo do hlavy? (vzpomeneš, jak on sám zrušil možnost pouze dvojí kandidatury po sobě, aby tam mohl nerušeně dřepět stále? Není už jen na tom něco hodně patologického?

Spoluzodpovědným za mrtvé na Ukrjaině jsi ty - normální vrah jsi. Protože tomu zabíjení fandíš a tomu vrahovi držíš palce (aby dosáhl svého, i když na to nemá sebemenší právo).
My jen pomáháme tomu, kdo chce rusákovi nakopat koule - tudíž my za nic zodpovědní nejsme ani ve tvých zvrhlých úvahách. Až UA přestane chtít bojovat a přestane bojovat, my ji nebudeme nutit dál bojovat. Zatím pomáháme dobré věci - masakrování rusáka na UA, kde nemá co dělat-


 #110405