Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5444933x
Příspěvků:
149251

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #111645

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
19.07.23 22:35:29 | #111645
Reakce na příspěvek #111605

Ty tomu ale opravdu nerozumíš. O to víc toho u všeho nakecáš...


 #111605 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
19.07.23 22:43:16 | #111647 (1)

Já s ena tebe nezlobím, že to buď endokážeš vysvětlit a nebo sám nevíš, co plkáš, protože žádnou argumentaci která by měla hlavu a patu jsi zatím nepředložil, natož důkazy.

Co bych ti ale rád připomněl, že zrovná já ti od první chvíle (i když ne z tých vysněných důvodů) uznávám, že by se rusko s americkýma základnma au hranic na ukrajině mohlocítit OPRÁVNĚNĚ ohroženo - a pokud by se s UA nedohodlo, že tam ty rakety nedá, a UA je tam cpala, dval bych se na ruské napadení UA úplně jinak.

jenže nic vedneéh ose nedělo a nemělo dít :-)))) to sis jen vysnil .-)))
čili v dané realitě rsák NEMĚL SEBEMENŠÍ OBJEKTVNÍ DŮVOD a jeho agrese je naprosto brutálně enadekvátní "příčině", kterou si rusák sám vymyslel. což ty stále nechápeš a nerozumíš tomu :-)))


 #111645 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
19.07.23 22:55:49 | #111654 (1)

Kvído, celý rok a půl jedeš jen na teoriích, spekulacích, konspiracích, fantasiích.
Za ohrožení bezpečnosti vydáváš něco, co ani malé děti, a že těm stačí, když se jim jiné dítě podívá na bábovičku

Nestálo by za to už prostě pochopit, že pro řešení uvedených konfliktů jsme si nastavili pravidla v podobě mezinárodního práva, se kterýma souhlasil i rusák, a e tedy pokud je porušuje, je něco hodně špatně, ale právě na rusákovi? a neeistuje způsob, jak by to mohl zdůvodnit, vykecat se - existuje jen to oblemcávání naprostýma nesmyslama, které ti a putlerovi nikdo soudnej nemůže uznat. mimochodem, ono i hodně rusů ví, že to jsou jen kremelský píčoviny a lži. protože kdyby byly relevantní a měli logiku a hlavu a aptu, tak nemsuí rusko vydávat cenzurní zákon, ne? pokud by bylo v právu.
a ty jedeš na stejný vlně schvalování vraždění :-))))))))))))
to je tristní :-)))
j áse nedivím, že se a putlera z toh ozkoušíš vykecat.
ale to se už nepovede,Kvído :-))) už je pozdě :-)))


2  
 #111645 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
20.07.23 12:16:42 | #111697 (2)

To, co se tobě jeví jako nesmysl, je nesmyslem jen v tvých představách. Je to prostě proto, že se jenom pořád dokola úpěnlivě snažíš nepochopit důvod toho, co se dějě. Nevím jak ti to vysvětlit.
Chybu děláš v tom, že důvod zákroku RF považuješ za oprávněný až v okamžiku, kdy by došlo skutečně ke vstupu UA do NATO, kdyby došlo k rozmístění jaderných nosičů na území UA. Pořád nejsi s to pochopit, že to už by bylo naprosto pozdě, že zákrok musel přijít dříve, než se cokoli z toho stane. Proto to nazývám (možná nepřesně) strategická bezpečnost. Pokud toto nepochopíš, zůstane ti jen obviňování z imperialismu, pominutí smyslů, bezohlednost a terorismus presidenta RF. Právě to je jenom teorie, byť podporovaná každodenním vnímáním důsledků války. S tím se všichni oháníte, aniž jste se poctivě snažili hledat skutečný důvod, proč se to vše stalo a děje.


 #111654 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
20.07.23 15:10:36 | #111715 (3)

ty jsi prostě rusofilní hňup...


 #111697 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
20.07.23 16:07:16 | #111719 (3)

Ale Kvído, zachovej chladnou hlavu.
Tvoji nesmyslnou arguemntaci "strategickou bezpečností" chápu celou dobu, ale musím ji odmítnout.
I OSN v Chartě OSN (a rusko na ní spolupracovalo) jasně stanovila, že ŽÁDNÉ PREVENTIVNÍ VÁLKY, natož války ze zcela smyšleného důvodu " že je MOŽNOST MOŽNOSTI, ŽE S ENĚCO STANE" - prostě není možná :-)))))
opravdu nelze vyspekulovat fantazií, že SE MŮŽE STÁT to a to a tak já raději preventivně dotyčnéh ozabiju, aby se to nestalo.

Jenže on se to sice MŮŽE stát, ale NEMUSÍ :-)))))) tO BYS ALE PŘECI MĚL CHÁPAT :-))))) Pokud by se to nestalo a dotyčný už je mrtvej, tak co? :-)))))))))))))))))
no chybička se vloudila, ale mohlo s e to stát .......... jsi normální???????

Vstup do NATO by trval 2 roky, rozmístění nsoičů dalších 10 poté. Tedy i kdyby UA začala přistupovat k NATO už v 2014, měl rusák NEJMÉNĚ 10-150 (ano, 150, ne 15) let na to to řešit, nejprve diplomatickým jednáním

Já rusáka obviňuju pouze z vraždění a válečných zločinů, kterým jeho chování naprosto bez diskuse je.

Kvído, my jsme ti několikrát napsali, snad všichni, co je podle nás důvod Putlerovo zločinu : obava, že UA vstoupí do NATO, ale i to, že rusákovi nepronajme Sevastopol. a TOHLE, to ukončení pronájmu v 2018, to opravdu hrozilo s prvděpodobností hraničící s jistotou, protože rusák vběděl, že UA je většinově proti tomu, aby na svém území měla cizí armádu.
A i když se mi to vůči tobě hrozně líto, tak ano, na tohle muselo rusko spěchat, protože 4 roky, v případě, že je opravdu jasné, že pronájem by už nebyl prodloužen, už se to děje a jen dobíhá čas, s tím rusko něco dělat muselo.
Je to jediný důvod, který rusák zatím nepřiznal, a nepřizná, protože by ho neobhájil, místo toho se zprvu vymlouval na nasismus, biolaboratoře, jádro, atd atp - prostě samé píčoviny, a ty mu to polykáš, ani nekoušeš. až postupem času do toho vsadul UA v NATO, což je jistě také oprávněný důvod k obavám, KDYBY SE TAK ALE DĚLO a nikoli že jen před "6 lety" (ve vztahu k 2014) někdo plácnul, že NATO nezavírá dveře před nikým :)-)))
z toh os enikdo neposere .-)))) a primárně TO NENÍ OBHAJITELNÝ DŮVOD PRO AGRESI.

vrátím se k tý chartě OSN - dokládali jsme ti s Koksem, myslím, že PREVENTIVNÍ válka není povolena . rusko s tím souhlasilo. povolena je pouze preemptivní válka, to je ta, kterou ti tady permanentně popisuji(eme) - tedy kdyby už amík ty rakety přivážel, isntaloval. jako na tý kubě. usa mezinárodní práávo tehdy dodrželi a spustili jen zahájení případné preemptivní války, přičemž jednámním umožnili tu věc spláchnout se stolu mírovým způsobem

rusák ne, jako slepý, hluchý do toho buší a odmítal jednat, dokud nezačal dostávat na prdel.

Závěr je tedy jasný :
Rusko je prostě zločinec, protože opět, jako v 2014, porušilo dohody a smlouvy, které samo podepsalo
Rozjelo válku založenou jen na TEORETICKÉ MOŽNOSTI něčeho (že ale NATO nepřisunulo až do 2016 blíž rusku ani prak, to tě zřejmě nezajímá, ve tvé slepotě, nebo spíš neochotě pochopit principielní záležitosti ruského zločinu), a i když jistotu nemělo, naopak, mohlo mít jistotu, ŽE SE TAK EJŠTĚ DLOUHO NESTANE, začalo krást a vraždit

Třeba jednou pochopíš, že ten vstup UA do NATO sice hrál roli a velkou, ale samotnou akci "bezdůvodného" přepadení UA spustila možnost zrušení prodloužení pronájmu sevastopolu Janukovyčem do 2038.
Tam se opravdu čekat nedalo, Janukovyč už byl v rusku, v kijevě prozápadní vláda, i následně demokraticky zvolená prošenkovo, a ti by už sevastopol opravdu rusku nepronajali.

Zkus se nad tím zamyslet. Alespoň :-))


 #111697 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
20.07.23 16:15:23 | #111721 (4)

PS : Poskytneš nám tu tvoji definici demokracie?


 #111719 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 01:07:38 | #111742 (4)

Rusko právě vede preemtivní válku. Protože hrozba dostala naprosto konkrétní rozměry. To ty ale zatím nepochopíš.


 #111719 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 01:23:31 | #111744 (5)

On to samozřejmě ví. Ale podle něho má právo jí vést jen ten kdo se mu líbí. Zatímco ten druhý ne. Kdyby Mexická vláda mastila Američany žijící v Mexiku,tak on byl byl první kdo by to chápal,kdyby tam USA vlítli. V obráceným gardu je to ale samozřejmě zločin. Jakákoliv vojenská agrese je zločin,ale když ty sám jsi jí před tím udělal x krát,tak ti logicky nevěří už ani klika od dveří. Tedy až na Kraka a další jednostranné,kteří by tak moc chtěli aby všichni uctívali jen ten jejich jednostranný názor. Tedy dvojtý metr. No a jeho cílem zde je tě přesvědčit,že jeho dvojtý metr je pravda,to je vše.


 #111742 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 05:31:40 | #111748 (6)

Dejme tomu, ale stejně jednostranný a směšný je Quido, který glorifikuje a obhajuje ruský postup a kritizuje pouze Západ. Na Putina má pouze obdivný a nekritický pohled jako ožralý a negramotný mužik ze zemljanky. To ovšem nevidíš a nekritizuješ.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 07:35:25 | #111750 (7)

Ne pozor,kdyby jsi pozorně četl,tak jsem psal tady tuším několikrát že Kvídův postoj je někde jinde než mám já. Jakákoliv invaze je špatná. Já ale fakt nevím jak to měl Putin teda udělat,když tam kolik let mastili ty ruskojazyčné lidi,zakazovali jim mluvit i jejich jazykem,byli tam perzekuce,posílali na ně polofašitický prapory a to je jen špička ledovce co tady víme. Co se k nám doneslo ? 10,15 procent z toho ??? Jako být to v obráceným gardu a mastit Mexická vláda Američany v Mexiku,tak Amíci by tam vlítli ještě o 2,3 roky dřív a jsem si stoprocentně jistej že by se tím nemazali ještě víc než Rus na Ukrajině. Já neříkám že ta invaze je dobře,naopak,je špatně,ale nevím jak to měl ten Putin zařídit,aby je nemastili. Možná měl napsat nějakej dopis nebo tak něco. To asi těžko že jo...Jak by jsi to zařídil ty - mastili by ti kolik let tvoje lidi za hranicema jinýho státu,když se chceš dohodnout,posílají ti fakáče že si budou dělat co budou chít. Jako nevím no,jak by jsi to zařídil ty ?


 #111748 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 08:00:47 | #111752 (8)

Napadá mě třeba řešení kdyby obsadili čistě jenom ty regiony kde bylo nejvíc těch jejich lidí,já nevím 150 km,tam spustit koridory aby všichni ruskojazyčný lidi šli do těch 150 km u hranic z Ruskem,pak tam vyhlásit neutralitu a nejít dál na Ukrajinu. Jenže Ukrajina by na ty neutrální území útočila. Já nevím,fakt nevim. A nebo to měl nechat být,tak jak chce západ,Krakové a Ukrajina,ty lidi tam nechat mastit a perzekuovat,aby pár Kraků se zatetelilo blahem,protože Rusko nenávidí a spokojeně vyejakulovaní by napsali že se tam nic neděje a tak to je,protože proto...


 #111750 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 08:04:45 | #111753 (9)

Jenže to by neudělala žádná země na světě. Teda velmoc. My jo. My nemám pomalu ani vlastní vládu,tahle vláda je absolutně a totálně nejvíc servilní ze všech vlád v Evropě. Kdyby po nich chtěli cokoliv,cokoliv udělají co jim řeknou,cokoliv podepíšou. Tahle vláda nemá absolutně žádnou hrdost a ani vlastní názor. To co mají dělat jim řeknou v Bruselu nebo v Kyjevě


 #111752 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 12:35:28 | #111778 (10)

Tahle vláda je méně servilní k EU než Babišova. :-))))
Mnohem méně :-))))


 #111753 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 12:40:55 | #111779 (9)

:-)))
Pokud by na těch územích byla ruská armáda, o jaké neutralitě píšeš? -))))))))))))))))))
To by tam museli být třeba jednotky OSN .-))) ALE ÚZEMÍ DÁL NÁLEŽET UKRAJINĚ

Na Donbase, na Krymu, ani nikde jinde NIKDO NIKOHO NIKDY NEMASTIL, kromě ruský armády ukrajince :-)))))
Netuším, co slopžitého je na povhopení, že proruští separatisté se dopustili násilí a zla i na svých spoluobčanech, a jasko proti vrahům a zlodějům posíláme policii, a ti se snimi neserou, tak se ukrajna srala s těmi teroristy a 1,5 měsíce je nechala dělat na donbase genocydu, než zasáhla zcela v souladu s ua ústavou. rusák tam rozjel a podporoval občanskou válku a v té holt lidé umírají.

Proč to ruská udělal, na území jiného státu?

A krak nenávidí pouze toho rusáka, co je na ua - nemají svoji vlastní zemi?

Ty jjsi hroznej kňoural a fňuka, Antoušku .-)))


 #111752 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 08:05:32 | #111754 (8)

Prohlásit takové území za ruské, vyhlásit válku a postupně rozšiřovat Rusko je podle tebe dobré a správné řešení? Válka je znakem, že Putin už je za zenitem, vyčpělý a drží se silou mocí. Podle mě se za takových 5 let k němu bude hlásit málokdo a bude hustě kritizovaný svým nástupcem, jak je v Rusku zvykem.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 08:23:58 | #111756 (9)

Mě asi nečteš. Nikde jsem nenapsal za Ruské území. Napsal jsem nějaké koridory a území u hranic 100,150 km a bylo by neutrální. Ale to je zase nepřijatelný pro Ukrajinu a pro západ,jejich jediný řešení o kterým se oni budou kdy bavit,je aby Rusko nechalo tam mastit a perzekuovat svoje lidi,nestaralo se že hned u hranic budou základny NATO a ukazovali na ně leda tak fakáče kolik let. Zkus někde perzekuovat větší počet třeba přistěhovalců původem z USA a nebo se snaž postavit u hranic USA cizí základnu. A uvidíš jak dopadneš.


 #111754 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 12:30:40 | #111775 (10)

Nikdo nikoho nikdytam nemastil
Ale ty koridory, proč ne? s tím by jistě nikdo problém neměl, mezi severní a jižní koreou je také militarizovaná zona a jedinej, kdo s tím má problémy, je severokorejskej komunista


 #111756 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 12:32:58 | #111777 (10)

Ty děláš, jako kdyby měl rus u hranic s kýmkoli nějakou americkou základnu? :-)))
nejsi už zase v nějaký sci-fi budoucnosti? :-))))))))))))))


 #111756 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 12:51:11 | #111789 (10)

by, bychom, byste, by, vy vylo, by bývalo, by bylo by bývávalo by -----

Mohl bys už konečně zkusit psát pčříspěvky jen na základě alespoň nějakých faktů? .-))))))))))))
K čemu nám jsou tovje fantazie, kdy nevíš ni, ale píšeš za všechny :-)))))))))))))) *34258*


 #111756 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 12:59:11 | #111792 (8)

" jak to měl Putin teda udělat,když tam kolik let mastili ty ruskojazyčné lidi,zakazovali jim mluvit i jejich jazykem,byli tam perzekuce,posílali na ně polofašitický prapory a to je jen špička ledovce co tady víme."

Kdo to kde víme, Atoušku? .-)))))
To máš na mysli roky 2014-2022? A co měl udělat rusák?
No přeci to, co vy doporučujete a chcete a vyžadujete od ukrajinců, přičemž ale v případ ěruska by to bylo správné a dle práva : VYPADNOUT Z UKRAJINY
Co tady všichni víme, i ty, že OBČANSKOU VÁLKU NA DONBASE vyvolal a podporoval a pomáhal/vedl rusák. Kdyby bnebylo ruských specnaz/wagnerovců, 1.3.2014 v Doněcku a Luhansku o pár dní déle ŽÁDNÉ LIDOVÉ POVSTÁNÍ NEVZNIKLO.
I když toho 1.3.2014 vzniklo, v září 2014 ty teroristy ukrajinská armáda zatlačila na jedno políčko u doněcka aběhem pár dnů by bylo byvalo bývávalo bychom by kdyby po celé občanské válce. A odsrali by to jen teroristi se zbarní v ruce, nikdo jiný. Jenže tehdy jim na pomoc přišla už otevřeně rusá armáda (girkin) i s ruskou technikou, a znova to tam rozpoutali, tu občanskou válku, kde, světe div se, umírali i teroristi :-))))))))))))

PS mluvit jim rusky nikdo nezakazoval, zjisti si, jak funguje tzv. "úřední řeč" a ak i to, že ten zákon niky nevstoupil v paltnost a všichni na donbase to věděli včas, před 1.3.2014. když pominu, že to na rozpoutání občanské války fakt nestačí :-)))))

Pokud bys chtěl dál psát ty svoje bláboly, prosím, už jen s doložením nějakými důkazy, ať to není nutné oznařit z atvé lhaní :-)))

V Mexiku se primárně američtí občané, respektující majeteka vlastnictví vč. toh ostátu, NIKDY NEVZBOUŘÍ.
Kdyby tam vznikly nějaké konflikty, USA jim opatří pomoc na území USA

Jinak čím ty si seš naprosto jistej, kdyby byhcom by bývalo bývávalo bylo, to tady asi nikoho nezxajímá, pokud někoho ano, napiště mi to .-))))))


 #111750 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 12:44:06 | #111781 (7)

To bych docela rád viděl důkaz oné glorifikace. Spíš zde máme vás v pozici trapného chytrolína, který sice v diskusi přijde s argumentem velice poskrovnu - zřejmě na to nemá. Ale plivne si alespoň opakovanou výtkou přímo zločinně nedostatečného nadávání na Rusko. A řekl bych, že to vše docela jasně ukazuje, kdo je kdo.


 #111748 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 12:51:33 | #111790 (8)

Na své názory máte plné právo, já vám je neberu, ale i já mám nárok se k nim vyjádřit. Až najdu u vás, nebo Dodes, nějaký byť jen stín kritiky Putina a poměrů v Rusku, půjdu vyvěsit vlajku a zazpívám státní hymnu i se slovenskou částí. :)



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.07.23 16:50:43 | #111937 (9)

Ale nemáte právo lhát a vymýšlet si cokoli o jiných, stejně tak soudružsky předepisovat, co kdo má říkat, to jsme zažívali téměř 40 let.


 #111790 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.07.23 17:04:47 | #111939 (10)

Locki ale nic uvedeného nedělá.
Zmínil jediné : "Dejme tomu, ale stejně jednostranný a směšný je Quido, který glorifikuje a obhajuje ruský postup a kritizuje pouze Západ. Na Putina má pouze obdivný a nekritický pohled jako ožralý a negramotný mužik ze zemljanky."

a to vidíme všichni, že je objektivní pravda. Vy jste s DODE putlera opravdu snad ještě nikdy ani píšmenkem, ani smajlíkem, nekritizovali

tedy i následné Lockiho "Na své názory máte plné právo, já vám je neberu, ale i já mám nárok se k nim vyjádřit. Až najdu u vás, nebo Dodes, nějaký byť jen stín kritiky Putina a poměrů v Rusku, půjdu vyvěsit vlajku a zazpívám státní hymnu i se slovenskou částí. :)"

není nic vylhaného a vymyšleného (všichni to vidíme, že jsi naprosto nekritický a že si - a o tom Locki dokonce nenapsal ani písmeno, to teď píšu já - skutečně vymýšlíš naprostý kokotiny, jak tu kremelskou svini a zrůdu vyvinit (což se ti nemůže povést) a přiznáváš mu právo vraždit za "blbě čuěl" - to je docela neskutečný názor, mezi normálníma lidmas alespoň minimem soudnosti a morálky) je zcela relevantní, nic o tobě nevylhává, nevymýšlí a nic ti nenařizuje (co a jak máš psát). pouze ti sdělil, že až budeš schopen putlera i kritizovat, zavlaje u nich doma vlajka čr a zazní česko-slovenská hymna.


 #111937 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.07.23 17:10:40 | #111941 (10)

Na to nemá cenu reagovat. V každém společenství se občas vyskytne nějaký angažovaný blb, typ poručíka Duba. Tìm blbem myslím vás, aby nedošlo k omylu.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.07.23 17:36:22 | #112310 (11)

Beru na vědomí soudruhu kádrováku. Budu radši za blba, než být vámi. Kdo z nás je blb, to ukáže až čas.


 #111941 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.07.23 20:58:08 | #112344 (12)

Je tady velice malá pravděpodobnost, blížící se nule, ale je možné, že to po delším čase opravdu zjistíte. Když Pánbůh dá, i motyka vystřelí. 😁



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.07.23 20:59:43 | #112346 (13)

vsadím boty, že ne... *49*

rusofilství je nemoc...


 #112344 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.07.23 22:07:28 | #112352 (14)

Přímo pandemie


 #112346 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 13:23:58 | #111802 (6)

Ty vole, ty nejsi normální .-))))
Proč to píšu, když to dávno vím a nejspíš každej :-))))

Už asi potřetí, i když zpětně, tě čtu psát tvoje hodně a zahnědle mokrý fantazie, co by kdyby bychom by bývalo bývávalo kdybuy možná snad JÁ TO VÍM!!! :-)))))))))))))­))))))))))))))))))))))))­))) o američanech a mexičanech, i když zpětně :-)))

hele, že ty si u toh ocvokaře nebyl, antoušku? :-)))

tak Kvídovi jsme poslal odkaz na vysvětlení, co je to preemptivní válka, OBĚMA doporučuji si z toh oodkazu rozkliknout i Preventivní válku, APOKUD MÁTE iq VYŠŠÍ, NEŽ MÁ HROMÁDKA MOKRÝHO PÍSKU nebudete moci jinak než konstatovat, že v případ ěrusáka se nejedná ANI O PREVENTIVNÍ válku


 #111744 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 13:25:25 | #111803 (6)

Tedy až na Kraka a 175 zemí světa :-)))))))))))))­)))))))))) *34258* *47* *23266* *4585* *4585* *4585*


 #111744 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 13:19:36 | #111801 (5)

Ne, rusko zatím nevede ani preventivní válku.

Bez oheldu na to, co pochopíš nebo e, doporučuji si někde nastudovat definici preemptivní války (zajímavé, jak je to dávno, co jsi v té samé situaci tvrdil, že rusko vede preventivní válku :-)))))

https://cs.wikipedia.org/wiki/Preemptivn%C3%AD_v%C3%A1lka

NATO se asi chystalo 24.2.2014 zaútočit pastelkama, viď? přes území ukrajiny.

Kvído, přestaň blbnout, ano? To nech Antagonovi


 #111742