Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5780003x
Příspěvků:
151118

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět: Julius Assange na svobodě
před 12 minutami | #155484

Tak Assange už je na svobodě v Austrálii - asi se mu bude stýskat po té ekvádorské ambasádě v Londýně a v londýnském vězení Belmarsh, pokud tedy začne trpět "stockholmským syndromem".:-)))

Ale jinak je to pěkná ukázka, jak si s tím nikdo vlastně nevěděl rady - pro jedny byl "zloduch" a pro druhé "hrdina", tak jak si dneska škatulkují někteří i Rusko a Ukrajinu.:-)))

Assange odkryl špínu na americké vojenské operace, které byly "přísně tajné" - kdyby něco podobného zveřejnil o Rusku nebo o Číně, tak by byl vyzdvihován západními médii jako hrdina. Ale vybral si špatnou stranu, takže Západ z něho udělal štvanou zvěř a donutil ho skrývat se v té ekvádorské noře, místo aby uveřejnil pravdu o tom, co se americké tajné služby snažily utajit...
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-komentar-rusky-kompas-juliana-assange-254722#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz



| Předmět: RE: Julius Assange na svobodě
před 10 minutami | #155486 (1)

tak jak si dneska škatulkují někteří i Rusko a Ukrajinu
v každém národě jsou i špatní lidé, ale jen v rusku se ta špatnost lidem vštěpuje od dětství...


 #155484