Rozcestník >> Koníčky a zájmy >> Chalupář udí, vaří, smaží, ale hlavně se snaží:)

Informace

Název: Chalupář udí, vaří, smaží, ale hlavně se snaží:)
Kategorie: Koníčky a zájmy
Založil: -
Správci:
Založeno: 11.01.2021 08:08
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 79889x
Příspěvků:
1027

Toto téma sledují (1):


Předmět diskuze: Chalupář udí, vaří, smaží, ale hlavně se snaží:) - Také peče, ochutnává, okopává, sází, chová, staví, uklízí a udržuje:) Vše o tom, co se dělá na chalupě, kterou bych chtěl jednou mít a kterou ještě nemám:) A neb sousedovic Toníček nemá žádný koníček:)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět: RE:
20.10.21 17:55:20 | #939 (1)

To jsem zvědavý, kdo to zkusí.



| Předmět: RE: RE:
21.10.21 06:33:00 | #943 (2)

Dobré ráno ,tak tohle už mám vyzkoušeno jen sýr nastrouhám a přidávám si červenou a oranžovou kapii , aby to bylo barevnější. Jinak přeji hezký den.



| Předmět: RE: RE: RE:
21.10.21 07:44:32 | #946 (3)

Také vám a co kdybyste nás pozvala? *8158*



| Předmět:
20.10.21 11:06:41 | #927

Kremeše se povedly ?



| Předmět: RE:
20.10.21 12:31:55 | #928 (1)


| Předmět: RE: RE:
20.10.21 17:07:47 | #935 (2)

No, nevím *8158*



| Předmět: RE:
20.10.21 17:05:35 | #934 (1)

Nakonec jsem je nedělal, protože jsem nějaký přeslazený. Držím bodovou dietu *8158*




| Předmět:
20.10.21 10:33:29 | #925

Hezký den.



| Předmět: RE:
20.10.21 10:35:02 | #926 (1)

Pohodový den



| Předmět: RE:
20.10.21 17:04:56 | #933 (1)

Vám také, mladá paní *8158*



| Předmět:
19.10.21 18:42:10 | #909

Já si asi udělám zítra kreméše, jsem doma, tak bude čas. Je to rychlé a dobré *8158*


1  

| Předmět: Recept na svratecký guláš
19.10.21 17:56:56 | #901

Recept na svratecký guláš

  1. 500 g roštěné
  2. ½ dkg sádla
  3. 100 g slaniny.
  4. 500 g cibule.
  5. mletý pepř, sůl, mletá paprika, kmín.
  6. 100 g žampionů
  7. 2 stroužky česneku.
  8. lžíce kečupu, majoránka.

Ke guláši podáváme bramboráčky.


1  

| Předmět: RE: Recept na svratecký guláš
19.10.21 17:57:32 | #902 (1)

Jelikož syn nemá rád houby, tak bez...



| Předmět: RE: Recept na svratecký guláš
19.10.21 18:40:31 | #907 (1)

Výborně a děkuji. Udělám si ho příští týden *8158*


1  

| Předmět:
19.10.21 14:17:44 | #899

Zítra udělám smažák *8158*



| Předmět: RE:
19.10.21 14:18:07 | #900 (1)

Vezmu na něj 45 procentní Eidam.


1  

| Předmět: RE: RE:
20.10.21 13:03:56 | #929 (2)

Zkuste 48% Goudu.



| Předmět: RE: RE: RE:
20.10.21 17:08:10 | #936 (3)

Ta je taky dobrá *8158*



| Předmět:
18.10.21 13:56:23 | #868

Když jsem zmínil to posvícení, to jsou také hnětýnky, mětánky, mětýnky a podobně.
Pokud máte nějaký zajímavý recept, sem s ním *8158*
U nás se dělají z třeného těsta.
Nesmí chybět čokoláda a ozdoby *8158*



| Předmět: RE:
19.10.21 14:04:01 | #896 (1)

konec sezony


1  

| Předmět: RE: RE:
19.10.21 14:17:19 | #898 (2)

Já bych si dal docela buřta *8158*



| Předmět: RE: RE: RE:
19.10.21 21:34:33 | #910 (3)

buřty dělam v bubnu od pračky a večer přes ty bočni dírky to dělá báječnou atmoséru. tento je nový nepoužitý


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
20.10.21 08:56:09 | #918 (4)

Hm, zajímavé, ještě by se mohl točit *8158*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
20.10.21 14:07:28 | #930 (5)

nevím k čemu by to bylo dobré *17036*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
20.10.21 17:09:37 | #937 (6)

Myslím jako v pračce, pak by si zastavil buben a vytáhl dvacet rozevřených buřtů *8158*
Vypadalo by to zajímavě *8158*



| Předmět: RE: RE:
19.10.21 17:58:53 | #903 (2)

my dělali venku ukrajinský šašlík, ale zase nevím přidávat foto



| Předmět: RE: RE: RE:
19.10.21 21:38:10 | #911 (3)

v tomto programu si foto nahraješ-https://mediadisk.cz/image/dscn4640.pFhBP
a skopiruješ kod druhy od shora a vložiš tady do modre obrazovky ktera je uplně v pravo a daš ok a pošleš



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
20.10.21 07:59:09 | #916 (4)
Ukrajinsky šašlík a brambory na cibulce a sádle na pahřebě

Ukrajinsky šašlík a brambory na cibulce a sádle na pahřebě


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
20.10.21 08:58:05 | #921 (5)

Přivezu chleba *8158*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
20.10.21 10:28:37 | #923 (6)

Lepší jsou ty brambory, na chleba se těžko dělá... *5762* *35245*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
20.10.21 17:03:28 | #931 (7)

No, to je pravda a prý do konce roku bude za padesát *8158*



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
20.10.21 07:59:58 | #917 (4)

Použila jsem Okouna, tam se registrovat nemusím....děkuji za radu...



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
20.10.21 08:59:54 | #922 (5)

Já mám nejraději okouna na másle a s kmínem *8158*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
20.10.21 10:31:33 | #924 (6)

Tož to je bezpochyby, když jdu na server ty ryby mě tam nechtějí pustit...mršky jedny...



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
20.10.21 17:03:55 | #932 (7)
*8158* *8158* *8158* *8158* *8158*


| Předmět: RE: RE: RE:
19.10.21 22:32:30 | #913 (3)

přátelé zase za rok


1  


| Předmět:
18.10.21 13:54:06 | #867

Co si dám dnes? Kachnu *8158*
Ona je druhý den ještě lepší než ten první.



| Předmět: RE:
18.10.21 18:42:22 | #877 (1)

To se máte. První den nejlepší a druhý den už není? Šlo by?



| Předmět: RE: RE:
18.10.21 18:44:44 | #878 (2)

Tak já bych jí celou nesnědl. Plavala by mi pak v žaludku v proudu kyseliny chlorovodíkové *8158*



| Předmět: RE: RE: RE:
18.10.21 18:59:12 | #879 (3)

Zajímavé, mluví se o kačce vždy jako o těžkém jídle, a oproti vepřovému mi po ní nikdy nic nebylo, ani když jsem se jí přejedl.



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
18.10.21 19:18:20 | #880 (4)

a co tak si udělat jen pul kačky?



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
18.10.21 19:21:19 | #882 (5)

No to řekni tomu pánu luny, a nebo půl on, a půl nechat luně.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
19.10.21 08:30:48 | #889 (6)

Za půl kačky si jí ani nekoupíš *8158*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
20.10.21 04:22:41 | #915 (7)

Nějaká náročná :-))).



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
19.10.21 08:29:27 | #887 (4)

Já jí mám rád, ale nesmí jí být moc.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
19.10.21 21:42:04 | #912 (5)

ano Pane Lůny kačka zatěžuje žlučnik až někdy může dojit k žaludeční kolice což je hodně bolestivy stav


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
20.10.21 08:57:06 | #919 (6)

Ona tam pak neustále běhá a nechce se jí ven *8158*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
20.10.21 18:27:36 | #940 (7)

Musíš jí nějak pomoci ven, rozpustit něčím :-).



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
20.10.21 18:29:31 | #941 (8)

A přijdou za mnou ochránci přírody, že týrám zvířátka *8158*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
20.10.21 19:19:12 | #942 (9)

Myslím, že ta už by byla za to i celkem ráda, aby prděla už do hlíny :-))).



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
21.10.21 07:43:58 | #945 (10)

Jako globálně a nebo jen v břiše? *8158*



| Předmět:
17.10.21 18:12:11 | #862

krásná vůně uzeného , uzené musí být na švestkovém dřevě
krásná vůně masa do hněda vyuzeného, tu správnou chuť musi mít.
od rána až do půlnoci s uďáku se dymí někdy udim až do rána se sousedy svými
každý tám má ty své párky a kotley k tomu ráno potom rychle všichni utikaji domu


1  

| Předmět: RE:
18.10.21 08:19:50 | #866 (1)

Hm, švestka je nejlepší, mám připravenou od loňska, ale nemám prase *8158*



| Předmět: RE: RE:
19.10.21 22:42:30 | #914 (2)

vypij celou láhev švestky a hned budeš jako prase *23266*



| Předmět: RE: RE: RE:
20.10.21 08:57:27 | #920 (3)
*8158* *8158* *8158*

1  

| Předmět:
17.10.21 11:32:16 | #839

Dnes budu mít kachnu se zelím, blíží se posvícení a tak je tu další tradice *8158*


1  

| Předmět: RE:
17.10.21 11:37:30 | #840 (1)

Dobrou chuť Vám popřeji už teď .



| Předmět: RE: RE:
17.10.21 11:52:38 | #841 (2)

Děkuji, mám tu pro vás křídlo *8158*



| Předmět: RE: RE: RE:
17.10.21 11:54:33 | #842 (3)

Tak děkuji , já je mám nejraději stejně .



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
17.10.21 11:55:20 | #843 (4)

Křídlo je většinou nejvíc osmažené, takové křupavé *8158*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
17.10.21 12:02:43 | #844 (5)

Já je dávám do pikantní marinády přes noc a na druhý den upeču.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
17.10.21 17:40:48 | #849 (6)

Tak se budu těšit, že mě někdy pozvete, abych ochutnal *108*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
17.10.21 17:51:32 | #856 (6)

tyden marinada a když udim tak měsic v laku a potom udirna


1  

| Předmět: RE: RE: RE:
17.10.21 15:32:44 | #848 (3)

a umíš na něj hrát?


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
17.10.21 17:49:26 | #853 (4)

*8158* *8158* *8158*
Jenom na křídlovku *8158*
Vážení přátelé, jste srdečně zváni. Náš nadějný interpret používá jako hudební nástroj křídlo (kachní) *8158*


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
17.10.21 17:53:19 | #857 (5)

může být vážení i křídlo krutí *23266*


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.10.21 08:16:58 | #863 (6)
*8158* *8158* *8158*


| Předmět: RE:
17.10.21 15:12:56 | #845 (1)

Já až na sv. Martina *34703* Dneska jen kuře s bramborem a vařím tu rovnou vepřový guláš, na zítra. Druhý den je nej. :) Dobrou chuť :)



| Předmět: RE: RE:
17.10.21 15:16:56 | #846 (2)

Co svratecký guláš s malými bramboráčky? Měli jsme a kluci nechtějí jiný...


1  

| Předmět: RE: RE: RE:
17.10.21 15:27:01 | #847 (3)

Hmm, ten ani neznám. A s bramboráčky, také ne. Dík za tip. Mrknu. *34703*


1  

| Předmět: RE: RE: RE:
17.10.21 17:45:22 | #851 (3)

Máš vlastní recept, Šup sem s ním do chaloupky *8158*


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
18.10.21 15:45:34 | #869 (4)

Mám a napíšu, ale neslibuji kdy... *5726*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
18.10.21 18:24:29 | #873 (5)

No, tvé recepty jsou sladké ako bozk *8158*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.10.21 19:28:07 | #884 (6)

Psssst, to jsi měl šeptem, teď bude každý zvědavý... *33662*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
19.10.21 08:32:00 | #891 (7)

Neboj, oni jsou přejícní *9096* *30422*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
19.10.21 18:01:41 | #904 (8)

Stalo se....



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
19.10.21 18:41:17 | #908 (9)

A ne jen jednou *8158* *8158* *8158*



| Předmět: RE: RE:
17.10.21 17:43:49 | #850 (2)

Guláš bych si dal vídeňský, ten můžu a dělám ho rád *8158*



| Předmět: RE: RE: RE:
17.10.21 17:49:08 | #852 (3)

segedin je nejlepši


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
17.10.21 17:50:08 | #854 (4)

To je pravda, nedělej mi chutě. Zrovna jsem přemýšlel o nakládání zelí *8158*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
17.10.21 17:51:19 | #855 (5)

U nás se do něj dávají jablíčka a hruštičky (divoké) a také trnky, kvůli zvýraznění chuti.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
17.10.21 17:54:40 | #859 (6)

dej tam křen zeli je potom tvrdé křupavé


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.10.21 08:18:39 | #865 (7)

Mně to s tím křenem moc nejede. Už jsem to zkoušel, tohle dělala už moje babička a možná je to i tím *8158*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.10.21 19:20:58 | #881 (8)

ten křen se rozplyne v tom zeli ani nepoznaš že tam je



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
19.10.21 08:30:18 | #888 (9)

Tak ten kupovaný určitě ano *8158*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.10.21 15:50:46 | #870 (6)

Mamina taky dávala plaňky jablíčka co rostli pod lesem a to byla chuť, když se to vytáhlo ze zelí...jinak jsem zkoušela i staročeské zelí s koprem a chutnalo, je nejvyšší čas nabit zelí, že? Čalamádu někdo dělal?



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.10.21 18:25:34 | #874 (7)

Dělal jsem jí jako kluk, normálně lák na znojemské okurky a do toho všechno, co se doma na zahradě našlo *8158*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.10.21 19:27:15 | #883 (8)

Mám recept...nebyl čas...



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
19.10.21 08:31:12 | #890 (9)

Čas je relativní pojem *8158*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
19.10.21 18:03:10 | #905 (10)

tož ba



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
17.10.21 17:53:36 | #858 (4)

Taky můžu, ale tady mi ho zas nikdo nejí. :)



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
17.10.21 17:55:27 | #860 (5)

pozvej budeme ho jíst spolu *23266*


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
17.10.21 18:08:29 | #861 (6)

Dám vědět. :D *34703*


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.10.21 15:51:43 | #871 (7)

copak jsi tajemná a sundala foto?



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.10.21 18:26:09 | #875 (8)

Ani nevím, jak vypadala.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.10.21 19:34:19 | #885 (9)

já už také nevím jak vypadám



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
19.10.21 08:32:47 | #892 (10)

Myslíš ta první nebo tahle? *8158*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
19.10.21 08:33:18 | #893 (10)

Jo vypadám, už neumím číst *8158*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
19.10.21 18:07:40 | #906 (10)

Ráno v zrcadle asi každý... *5762*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
18.10.21 08:17:51 | #864 (5)

Měla byste mít jen jednoho manžela *8158*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.10.21 15:52:14 | #872 (6)

Copak je dovoleno víc?... *5726*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.10.21 18:26:47 | #876 (7)

Jeden na zkoušku a jeden natrvalo *8158*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.10.21 19:36:15 | #886 (8)

jeden legalni a druhý zlegalizovaný *23266*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
19.10.21 08:36:46 | #894 (9)

To by bylo, co?
Ještě do toho přimícháme gender *8158*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
19.10.21 13:54:46 | #895 (10)

hotový mix *23266*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
19.10.21 14:16:56 | #897 (11)

tak či tak, je po ptákách *8158*