Dobré ráno ,tak tohle už mám vyzkoušeno jen sýr nastrouhám a přidávám si červenou a oranžovou kapii , aby to bylo barevnější. Jinak přeji hezký den.
A mě tohle, ale ingredience podle chuti... https://www.proalergiky.cz/vareni/recept/pecene-kure-se-smetanovou-omackou-a-testovinami
Nakonec jsem je nedělal, protože jsem nějaký přeslazený. Držím bodovou dietu
Já si asi udělám zítra kreméše, jsem doma, tak bude čas. Je to rychlé a dobré
Recept na svratecký guláš
Ke guláši podáváme bramboráčky.
Když jsem zmínil to posvícení, to jsou také hnětýnky, mětánky,
mětýnky a podobně.
Pokud máte nějaký zajímavý recept, sem s ním
U nás se dělají z třeného těsta.
Nesmí chybět čokoláda a ozdoby
buřty dělam v bubnu od pračky a večer přes ty bočni dírky to dělá báječnou atmoséru. tento je nový nepoužitý
Myslím jako v pračce, pak by si zastavil buben a vytáhl dvacet
rozevřených buřtů
Vypadalo by to zajímavě
v tomto programu si foto nahraješ-https://mediadisk.cz/image/dscn4640.pFhBP
a skopiruješ kod druhy od shora a vložiš tady do modre obrazovky ktera je
uplně v pravo a daš ok a pošleš
Tož to je bezpochyby, když jdu na server ty ryby mě tam nechtějí pustit...mršky jedny...
Tak já bych jí celou nesnědl. Plavala by mi pak v žaludku v proudu kyseliny chlorovodíkové
Zajímavé, mluví se o kačce vždy jako o těžkém jídle, a oproti vepřovému mi po ní nikdy nic nebylo, ani když jsem se jí přejedl.
ano Pane Lůny kačka zatěžuje žlučnik až někdy může dojit k žaludeční kolice což je hodně bolestivy stav
Myslím, že ta už by byla za to i celkem ráda, aby prděla už do hlíny :-))).
krásná vůně uzeného , uzené musí být na švestkovém dřevě
krásná vůně masa do hněda vyuzeného, tu správnou chuť musi mít.
od rána až do půlnoci s uďáku se dymí někdy udim až do rána se sousedy
svými
každý tám má ty své párky a kotley k tomu ráno potom rychle všichni
utikaji domu
Dnes budu mít kachnu se zelím, blíží se posvícení a tak je tu další tradice
Jenom na křídlovku
Vážení přátelé, jste srdečně zváni. Náš nadějný interpret
používá jako hudební nástroj křídlo (kachní)
Já až na sv. Martina Dneska jen kuře s bramborem a vařím tu rovnou vepřový guláš, na zítra. Druhý den je nej. :) Dobrou chuť :)
Co svratecký guláš s malými bramboráčky? Měli jsme a kluci nechtějí jiný...
U nás se do něj dávají jablíčka a hruštičky (divoké) a také trnky, kvůli zvýraznění chuti.
Mně to s tím křenem moc nejede. Už jsem to zkoušel, tohle dělala už moje babička a možná je to i tím
Mamina taky dávala plaňky jablíčka co rostli pod lesem a to byla chuť, když se to vytáhlo ze zelí...jinak jsem zkoušela i staročeské zelí s koprem a chutnalo, je nejvyšší čas nabit zelí, že? Čalamádu někdo dělal?
Dělal jsem jí jako kluk, normálně lák na znojemské okurky a do toho všechno, co se doma na zahradě našlo