Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů

Informace

Název: Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci:
Založeno: 17.03.2021 20:19
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 138087x
Příspěvků:
2264

Toto téma sledují (0):


Předmět diskuze: Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů - Obrana demokratických liberálních hodnot proti lžím xenofobů,homofobů,putinosluhů a ultrakonzervativních dogmatiků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
16.06.22 16:01:15 | #1752

Je až dojemné jak se tu putinova pátá kolona v čr, předhání v tom, kdo mu víc líže prdel.
Samozvaní rádobyvlastenci, bojující s hlavou v písku, měnící státní suverenity za ceny energií a strach z jeho zbraní.
Kampak se poděli pohádky o samostatných státech.
Kam se poděla jejich bojovnost za svobodu v Evropě.
Zcela rozputěna v nesmyslném strachu z atomovek a v pokryteckém přání výměny evropské demokracie za ruskou totalitu.

Nejvtipnější je samozřejmě král všech pokrytců světa Antagon, kterej tu roky nadává liberálům zato že proti islámu nebojujou protože má sílu, a pak jako první klečí před putinem jako laciná šlapka a navrhuje mu přenechat na co si ukáže, protože má plyn a atomovky *2* *2* *2*

Těsně za ním demagog Jehlan, co sem roky postuje všechny lži ruské propagandy o ukrajině ospravedlnující invazi, a ve chvíli, kdy se ukrajinci společně se západem postaví zlu na odpor, tak tu pláče že zbytečně umíraj lidi.
Dva největší imbecilové co lze na českíém internetu potkat


1  

| Předmět:
15.06.22 20:57:13 | #1751

Pomůže Ukrajině z dlouhodobého hlediska při přechodu z vybavení ze sovětské éry na moderní vybavení NATO a při zvyšování interoperability,“ uvedl k plánu Stoltenberg před dvoudenní schůzkou ministrů obrany NATO, která začíná v Bruselu.

Stoltenberg poznamenal, že státy Aliance poskytnou Ukrajině další zbraně včetně těžké techniky a systémů dlouhého dosahu, které Ukrajina potřebuje, aby zvítězila. Přezbrojení by podle Stoltenberga mělo zároveň zvýšit schopnost spolupráce aliančních systémů s těmi ukrajinskými.

„Posílení podpory Ukrajině je pro nás zásadně důležité,“ řekl Stoltenberg s tím, že už na dnešní pracovní večeři očekává od ministrů členských zemí další konkrétní přísliby nových dodávek zbraní.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/nato/ukrajina-nato-rusko-stoltenberg-zbrane-dodavky-ministry-obrana.A220615_123203_zpr_nato_inc

SLÁVA UKRAJINĚ *4711* *4711* *4711*


1  

| Předmět:
15.06.22 19:47:49 | #1750

Ruská propaganda upravuje svou rétoriku. Z útoků na ukrajinské „nacisty“ a západní státy přecházejí k obhajobě uzmutí ukrajinského území. Následují tak vzoru ruského prezidenta Vladimira Putina, který „navracení“ území označil za historický úděl Ruska.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-ukrajina-valka-propaganda-putin-uzemi-pripojeni.A220614_164718_zahranicni_jhr

Kdepak by se to navracení území a sféry vlivu asi zastavilo?

Dle kolaborantů luquinha s Jehlanem ideálně až v Praze.

Posranej submisivní kapitulant Antagon by k tomu putinovi i vykouřil, protože má atomovky.

A píče spratkovi by se konečně splnil sen zažít úžasnou formu ruské demokracie, která je svobodnější než EU, a politické vraždy slouží k udržení pořádku.

Naštestí jsme v NATO a EU , takže drtivá většina čechů se zlu brání a ubrání.


1  

| Předmět:
15.06.22 19:47:15 | #1749

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj vystoupil na dálku před českými poslanci a senátory, kteří jeho projev poslouchali ve svých sídlech. „Jsme s vámi, buďte s námi,“ řekl Zelenskyj. Vpád Ruska na Ukrajinu je podle něj pouze prvním krokem, který potřebuje vedení Ruska, aby si otevřelo cestu k dalším státům. Mnozí poslanci jeho projev ocenili potleskem vestoje.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ukrajinsky-prezident-zelenskyj-projev-k-ceskemu-parlamentu-na-dalku.A220615_051658_domaci_kop


1  

| Předmět:
14.06.22 11:11:24 | #1748

Představitelé pravoslavné církve v Česku jsou řízeni Moskvou, tvrdí její bývalý kněz Eugen Sigismund Freimann. Sám přitom podle zjištění HN a Aktuálně.cz stojí za dezinformačním webem Infokurýr. Ten šíří prokremelskou propagandu a dokáže zasáhnout stovky tisíc Čechů. Freimann, před jehož webem a činností varují tajné služby, je zároveň státním zaměstnancem.

https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/ve-slu%C5%BEb%C3%A1ch-boha-kremlu-a-%C4%8Deska-kn%C4%9Bz-placen%C3%BD-st%C3%A1tem-%C5%99%C3%ADd%C3%AD-dezinforma%C4%8Dn%C3%AD-web-p%C5%99ed-n%C3%ADm%C5%BE-varuje-tajn%C3%A1-slu%C5%BEba/ar-AAYqIiQ?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=894cc3e0c090472ca7a06947806fdaf1&fromMaestro=true

Náboženská vlastizrádná sekta, pro čr násobně nebezpečnější než všechny mešity.
Rétorika těchto putinosluhů náhodně připomínající lži ruské propagandy Jehlana a Luquinha.



| Předmět:
13.06.22 18:58:51 | #1746

Moskva chystá okupované území na Ukrajině spojit do nového federálního celku připojeného k Rusku. Uvádí to list Meduza s odvoláním na zdroje z Kremlu a prezidentské administrativy. Nad novým území budou mít dohled Rusové, kteří už nahrazují činitele ze separatistických republik na východě země. Nejisté jsou i pozice vůdců republik.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-ukrajina-doneck-luhanska-oblast-chersonska-zaporozska-valka.A220610_143214_zahranicni_jhr



| Předmět: RE:
13.06.22 19:04:58 | #1747 (1)

Jo, jak jde o pár neškodnejch muslimů co přijedou na člunech, tak se místní xenofobní havět může pokáknout strachy a nenávistí, ovšem ve chvíli, kdy na Evropu organizovaně útočí plně vyzbrojená armáda co zabíjí znásilnuje civilisty tak by jim místní pokrytecká havět antagonů ,nodisů a spratků nejradši umetala cestu a vítala je prapory ze strachu z jejich zbraní ,nebo nacionalistikou demagogií, případně slovanským bludem.



| Předmět:
12.06.22 16:59:02 | #1745

Jistě jistě, budeme jen nečině přihlížet jak rus masakruje země včetně žen a dětí a budeme se modlit abysme ho byt jen slovem neurazili, má přece atomovky.
A tahle havět co líže putinovi prdel a cenu plynu považuje za důležitější než jsou životy civilistů se nazývá vlastenci.
Nejodpornější kolaborační lidskej odpad, Luquinho ,Nodis, Antagon, Spratek




| Předmět:
12.06.22 16:55:45 | #1743

„Chápu, že z toho názvu mohou mít lidé i nějaké obavy, ale manželství se samozřejmě vyvíjela dlouhá staletí. Bývalo velmi odlišnou institucí, kdy žena byla majetkem muže. Dnes manželství znamená, že se o sebe staráme, že spolu jdeme životem, sdílíme věci. To mezi sebou mohou mít stejně dvě ženy a muž a žena. Proto je pro mě velkou otázkou, jestli to spíš není o tom, že se prostě někteří snaží zastavit běh světa,“ odrážela kritiku Richterová.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/manzelstvi-pro-stejnopohlavni-pary-homosexualove-diskuze.A220612_120633_domaci_wass



| Předmět: RE:
12.06.22 16:57:04 | #1744 (1)

Narovnání práv-narovnání názvu-homoadopce , vše jen otázkou času.



| Předmět:
23.05.22 15:06:22 | #1742

Europoslanec SPD je vlastizrádce (jako celá jejich strana), který podporuje ruskou agresi, což je samo o sobě válečný zločin a obhajuje stát, který nás dal na oficiální seznam svých nepřátel.
+315/−7

Všichni tihle obdivovatelé Ruska jsou jako slepice z volného výběhu, které vychvalují výhody klecového chovu.
+247/−5

SPD slušně sešláplo plyn. Čekal jsem, že po prvotním mlčení po vpádu ruských vojsk na Ukrajinu se nějak sešikují, aby ta podpora Ruska nebyla tak výrazná a kontroverzní, ale oni každým dnem stupňují svou lásku k Rusku.
+210/−4

Již dávno jsem vypozoroval, že když někdo v hádce začne říkat "Přemýšlejte o tom, třeba na to přijdete", tak to jen znamená, že mu došly argumenty.
+132/−1

Proruská onuce, které nesmrdí peníze z europarlamentu... to nevymyslíš.
+143/−2

SPD se profiluje jako ruská, kolaborační pátá kolona.

A jejich voliči si budou muset sáhnout do svědomí, aby si od nich jejich kamarádi neodsedávali v hospodě.
+201/−5

Tak v Bruselu za +/- 400 litrů měsíčně, s poslaneckou imunitou se mu to ťápe .. ruské onuci
+156/−3

Můžete mi vysvětlit, proč tady ještě tu svoloč trpíme? Demokracie je o diskuzi různých názorů, ale ne o kolaboraci s nacistickými režimy, které jsou vůči nám otevřeně nepřátelské.
+142/−3

Další statečný "vlastenec", kterého když chytnou při hrdinném "hajlování" brečí že jen ukazoval jak vysoko mu skáče pes.

Tihle hnědí zbabělci jsou jeden jak druhej ........ :-)
+222/−8

To je jak s tím boeingem v 2014. Sice to vylítlo hluboko za liniemi separátu, ale ti to být přece nemohli, i když se s tím chlunili na netu. Rusáci tam přece vůbec nebyli a proto to museli být Ukrajinci, nebo spiknutí. Ale konkrétní důkazy k tomu si najděte sami. Klasika.
+81/0

Můžu si o Babišovi, Fialovi, Hamáčkovi, Rakušanovi atd. myslet co chci. Ale výkvět mozků z SPD je úplně jiná dimenze debility a je velká ostuda našeho národa, že mají takovou podporu voličů.
+120/−3

SPD na sebe nabalila to nejhorší a nejhloupější z lidských vlastností co si jen lze představit... ale i takové obyvatele má Česko a bohužel jich není zrovna málo
+87/−1

Taková ostuda mít takového europoslance. Za tohohle pokrytce se stydím dvojnásob. SPD je odpad. Rv
+133/−5

Hmm, nemoc z povolání u pana doktora zřejmě značně pokročila.
+77/−2

SPD ... další prokremelský xindl. Ke všemu europoslanec. Fakt ostuda ČR tenhleten spolek.
+150/−9

Ve straně plné demence probíhá nějaká soutěž o největšího exota (slušně řečeno)?
+60/−1

Ono se to nesmí říkat, ale pravda je jen jedna.

Rusové v únoru spořádaně odjeli domů z vojenského cvičení. A Ukrajinu přepadla polovina ukrajinské armády, převlečené za armádu ruskou.

Rusové, věrni své holubičí povaze a z pocitu sounáležitosti, v tom Ukrajinu nenechali a tvrdí, že provádějí speciální operaci.

Ale ve skutečnosti tam není ani jeden ruský voják. To je i důvod, proč se Putin tak málo ukazuje. Má neustále opuchlé oči od hořkého bědování.

.

Myslíte, že s tímto příspěvkem mám šanci na legitimaci SPD? Je to dost blbé?
+58/−2

Válka na Ukrajině obnažila kolem nás jasně mnoho věcí, které se předtím zahalovaly závojem dezinformací a překrucováním.

Zeman se prý zmýlil, ač předtím poškodil stát jeho pomahačstvím Rusku, jak v politické, tak ve zpravodajské zóně
Klaus se odkopal, jako proRus, vlažně odsoudil válku na Ukrajině a odešel do významného mlčení.
Orbán si jasně vybral strany a udělal z Maďarska politickou kolonii Ruska.
Poláci odsoudili Orbana a jeho chování, čímž v podstatě skončili existenci V4 jako politické entity východního bloku.
EU se projevila jako jeden muž a jednala rychle a efektivně v podpoře Ukrajiny, címž zavřela ústa mnoha kritikům - zainteresovaných na tom EU poškodit.
Amerika a Biden se opět postavila do čela obránců svobody, demokracie a civilizace.
Rusko sestoupilo do ligy IS, kde právo nic neznamená a vraždit lze s povolením státu, bez návaznosti na jakékoliv civilizační úmluvy.

+95/−7

Když mi před několika lety profesor na škole tvrdil, že Okamura je placený z RF a že tam on i jeho spolupracovníci jezdí na školení, tak se mi to zdálo přitažené za vlasy.
+46/−1

Klasická reakce ruského trolla.

"Naše tvrzení je pravda a důkazy nejsou potřeba, jejich opačné tvrzení je jenom opačné tvrzení bez důkazů," a po dotazu na detaily přijde neurčitá odpověď, že si to máte zjistit nebo najít sami. Kolikrát už jsem tohle slyšel...
+52/−2

Odporný obhájce vrahů, popírač genocidy.
+59/−3

voliči SPD nejsou nejostřejší tužky v penále a očividně ani politici SPD, nicméně to není taková legrace. Tihle lidé jsou vždycky připraveni kolaborovat s Ruskem a na životy nikoho nehledí. S tím je potřeba počítat. Ruská pátá kolona je připravena vítat své osvoboditele.
+40/−1

V letech 2005–2008 zastával funkci ředitele Psychiatrické léčebny v Bohnicích.

Neměl tam být spíš jako pacient? ;-D
+33/0

Foto
Ivan Holas 70239

Že Davidovi regulérně hrabe, je vidět už delší dobu, ale až takové mentální a morální dno?
+26/0

Foto
Petr Šoltys 35621

Stačí napsat SPD a to stačí...




| Předmět:
17.05.22 18:48:12 | #1741

Nezvykle ostře se v pondělí ke schopnostem ruské armády i státu v mezinárodní politice vyjádřil ve státní televizi vojenský analytik, podle kterého je země v absolutní geopolitické izolaci. Jinak poměrně výřečná moderátorka Olga Skabajevová, považovaná za jednu hlásných trub Kremlu, se prakticky nezmohla na odpor.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-propaganda-valka-kritika-nato-ukrajina-valka-finsko-chodarjonok-skabejevova.A220517_124840_zahranicni_erb

Kde sou konce slepých vlastizrádných obdivovatelů Ruska doufajících že jim putin pomůže v boji proti neoliberálnímu západu.

Kde jsou žvásty vymaštenejch spratků,nodisů,lu­quinhů a antagonů o tom jak je ruská armáda nejlepší na světě a NATO protí ní nemá šanci.

Kde jsou jejich žvásty o tom že Kyjev padne za tři dny.

Zas a znova jako vždycky jen vlhké sny kolaboračních lobotomů tříštící se v politické realitě.

Uvidíme jak oni sami uznají slova současného ruského vojenkého analitika, když tomu českému vlastizrádci Martinu kollerovi ,co stejnou funkci zastával pradávno , veřej absolutně vše.

Jak sem psal již mnohokrát, tadle putinova sebevražda sebou vzala veškeré politické ambice dementů, snících o odchodu ČR ze západních struktur.