Mám takový pocit, že končíte ve stejnou chvíli:))))))))))
Budu Vás sledovat:))))
Mám takový pocit, že končíte ve stejnou chvíli:))))))))))
Budu Vás sledovat:))))
Obsah příspěvku byl smazán.
A víš, že jsem se z toho fakt poučil? Nejsem kuchař a proto dělám jednoduché jídla. Bez nějakého složitého dochucování a tak.
Já, když vařím, nikdy nevím, jak to skončí... často se mi stává, že něco doma nemám a improvizuji. Zajímavé je, že to skoro vždy chutná:)))
Já právě ty improvizace nemám rád. Nejlepší jídla jsou do pěti ingrediencí. To mám doma vždycky a není na tom co zkazit Ale uznávám, že i improvizace může chutnat.
Hm, mně to nevadí... jednou jsem dělal hovězí kližku... říkám si bude guláš a tak připravuji na jednou jsem zjistil, že nemám papriku... tak jsem nahrazoval a nahrazoval a skončily tam i houby a nakonec to ochutnala jedna moje kolegyně z práce a povídá, takový hovězí jazyk jsem v životě nejedla:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jo, když tam nenahážeš, co ti příjde pod ruku, tak se to dá. Chce to trochu citu pro kombinaci.
Ten je dobrý, když jsem měl doma prase, dával jsem ho do tlačenky... já vím, je to škoda, ale tlačenka vůbec netlačila:DDD
to je rozdil mezi nama a zenskyma, nejlepsi kuchari jsou muzi a to z duvodu ze umi improvizovat a maji fantazii, kdezto nase polovicky kdyz klohni, tak vetsinu kuchyne zaberou recepty a kdyz jim neco chybi nebo neco nemaji, tak to za staleho michani vyleji do kose nebo slepicim na dvur. U nas muzu, jsou chutove bunky vice citlive na jazyku, uz jen to porekadlo,.. polizej a nepolykej mluvi za vse ze?
Pak jsou u toho hrozně nervózní, když jim chceš dát dobrou radu. Často sníš amorfní hmotu, jen proto, aby si neurazil, protože, kdyby si to solil či pepřil, vzniklo by podezření, že ti to nechutná:)
tohle jsou pravé, bramborové... všichni jedí brynzové... vaječné. Pak borovičku. U nás byl zvyk jiný... bramborové se zelím a pak slivovičku:)
delavam 3 druhy, kapusta , nebo tvaroh, nebo skvarky, tedy spise uzene skvarecky lehce prismahnute, dokonce jsem zabodoval u meho americkeho modelu, ma rada vsechny druhy
Jo vypadají dobře... ale mám raději ty zelné... pak jsou takové
čvančavé.
Počkej, ještě jsem nenapsal, že je po uvaření opékám na sádle, musí
být trochu přismahnuté a pak je jím:)
Já dělám klasiku, zelí škvarky bramborové halušky... když mám chuť
dám tam kus prorostlé slaniny:)
A když už mám čtvrtý den chuť a změnu, vynechám zelí a líznu do toho
tři vejce:)))
Obsah příspěvku byl smazán.
To já také... obalené v trojobalu a s bramborovou kaší:)
Když Vidím to kuře ve Vašem profilu, tak abyste to nebrala osobně:)
Obsah příspěvku byl smazán.
To já taky. Vlastně bych měnil, jen za tu samotu. Teď už tu máme pouliční osvětlení a asfaltovou silnici. Ale bývaly časy, kdy se tady nechalo parádně v noci koukat na hvězdy a nehrozil světelný smog. Dokonce byly i sovy...to už jsem tu jednou probírali.
Omlouvám se:)
Ale stalo se mi už několikrát v minulosti, že to spadlo jinam. pak z toho
byl dokonce malér. myslím ,že se to prostě stane... možná je chyba
jinde:)
Aha, na to se snadno zapomene, pokud to máš v krvi... třeba po rodičích, kteří bydleli někde na vsi
Obejdu se bez ní. V lednici je naložená kýta, zítra ji upeču a se zelím a bramborama bude určitě chutnat.
Jenže kdo má jíst ty nepovedené pokusy? Přece to nebudu vyhazovat.....
Víš, že bych si jí ani nedal?:)))
To kuře mám krásnou kůrčičku:)
Máš naložené v kamence?:)
Nedávno jsem viděl nějaký recept, jak naložit maso před pečením. Ve vodě rozpustíš sůl, cukr, přidáš bobkový list, nové koření a myslím, že ještě něco. Vložíš maso a necháš jeden den. Pak okořeníš a pečeš.
Obsah příspěvku byl smazán.
Obsah příspěvku byl smazán.
Obsah příspěvku byl smazán.
Obsah příspěvku byl smazán.
Obsah příspěvku byl smazán.
Obsah příspěvku byl smazán.