To se kupuje mražené, nebo čerstvé, taková ryba? Dala bych si.
Mám stejný kastrol, tyhle s modrým vnitřkem mam nejradši.
Z rybárny chlazené na ledech. Já hluboce mražené ryby už nekupuji. Jo, tyhle smaltované pekáčky jsou dobré.
Vždy když někde nakupuji, kde to působí čerstvě, tak to mi můžou oči vypadnout z důlku, nikdy nevím co si vybrat spíš, na vše mám chuť.
Toť pravda, a škoda zároveň, protože ryby miluji, tak holt nejsou tak často. Mě chutnají i makrely, a ty zase tak drahé nejsou, jen teď nějak nebyly. Jinak ještě k té pražmě, měla tam být poznámka, že příště by bylo lepší jí trochu prořezat, protože maso je zevnitř sušší, tak to dělám právě i u těch makrel, které se dají udělat stejně, a třeba i na víně, ideálně domácím, např. šípkovém. Udělám příště asi :-).
Připomněl jsi mi jistého pana Mánka, který měl před časem skvělý
blog s rybími recepty, "Mánkova rybí restaurace". Už není, ale Mánkův
recept se tu a tam objeví.
https://www.toprecepty.cz/recept/22126-mankova-rybi-polevka-na-zpusob-drstkove/